DOLAR 32,3558
EURO 34,7693
ALTIN 2.395,24
BIST 10.208,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Az Bulutlu
İstanbul
19°C
Az Bulutlu
Cum 16°C
Cts 18°C
Paz 20°C
Pts 21°C

Amazon ile Bethesda anlaştı! Fallout dizisi geliyor Bethesda, kısa zaman önce Twitter üstünde yaptığı duyuruyla Fallout dizisi için Amazon ile anlaştığını…

03.07.2020
A+
A-

Gerçekten şu lahza için paylaşılan tek teferruat, dizinin live-action şeklinde çekilecek olması. Bu da şu anlayış geliyor, Amazon Prime yapımcıları oyunun hikayesini uygunluk aracılığıyla karşımıza çıkaracak. Tabii ancak oyun esas bir hikayeye sahip olsa da, dizi için bu hikayenin daha da ayrıntılı ışık halkası gelmesi gerekecek.

Bu oyunları her PC açıyor! – Düşük sistemli oyunlar

Düşük sistem gereksinimli oyunlar her bilgisayarda çalışabilecek düzeyde olup bizleri her an oyun oynamaya çekiyor. İşte 5 oyun!

Amazon Prime, her ne değin Netflix değin bilinmese de, fazla başarılı işlere imza atan ve yüksek bütçeli projelerle karşımıza çıkıyor. Fallout dünyası ise, 22. yüzyıl dünyasında geçiyor.

Buna tarafından sadece 2 saat süren büyük savaş sonrası dünya nükleer bir facianın eşiğine geliyor. Bundan Böyle dışarıda özel kıyafetleri olmadan yaşayamayan insanlık, yeraltı sığınaklarında hayatına devam etmeye çalışıyor. Oyunda sığınakta başlayan hikaye, sığınağa sıcak su sağlayan parçanın bozulması sonrası, kahramanın yer yüzüne çıkmasıyla başlıyor.

Dizinin ise oyunda geçen bu nükleer patlama sonrasını mı yoksa öncesini mi ele alacağı merak konusu. Oyun arada savaş öncesine göndermeler yapsa da, oyun için savaş öncesi dünya hala gizemini koruyor.

Peki siz ne düşünüyorsunuz, Fallout dizisi sizce nasıl olacak? Amazon Prime bu işin altından kalkabilir mi? Yorumlarınızı bekliyoruz.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.