DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C
İstanbul
°C
°C
°C
°C
°C

Amasya’da Minibüs Kazası: 1 Ölü, 4 Yaralı

Amasya’da minibüs kazası: 1 kişi hayatını kaybetti, 4 yaralı. Detaylar ve güncel gelişmeler için haberimizi okuyun.

01.06.2025
A+
A-

Amasya’da Minibüs Tarlaya Uçtu: Bir Ölü, Dört Yaralı

Amasya ilinde meydana gelen korkutucu trafik kazasında bir minibüs tarlaya uçtu ve ne yazık ki bir kişi yaşamını yitirdi, dört kişi ise yaralandı. Olay, Göynücek ilçesi ile Amasya şehir merkezi arasında sefer yapan yolcu taşımacılığı yapan minibüsün kontrolünü kaybetmesi sonucu gerçekleşti.

Kaza Detayları: Edinilen bilgilere göre, sürücüsü Erol Yaban olan 05 M 4554 plakalı minibüs, Oluz Köyü kavşağı yakınlarında ani bir şekilde kontrolden çıkarak patates ekili tarlaya düştü. Taklalar atan araçta bulunan sürücü ve dört yolcu büyük tehlike atlattı.

Kaza Sonrası Müdahale: Olayın bildirilmesi üzerine bölgeye acil sağlık ekipleri, itfaiye ve jandarma ekipleri sevk edildi. Yaralılar, olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından ambulanslarla en yakın hastanelere kaldırıldı. Yaralılar arasında Merve Kiraz, Mert Batur Köseibiş, Nurdane Şahin ve Memiş Koç bulunuyor.

Son Durum ve Soruşturma: Ağır yaralanan Memiş Koç, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Kaza ile ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.