DOLAR 32,2501
EURO 35,0397
ALTIN 2.490,90
BIST 10.601,64
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Açık
İstanbul
22°C
Açık
Cts 22°C
Paz 23°C
Pts 24°C
Sal 24°C

Altcoin Sherpa: DOGE Yükselişte!

Altcoin Sherpa ile DOGE’nin yükselişini keşfedin! Kripto dünyasının popüler altcoin’i DOGE hakkında en güncel analizleri ve gelişmeleri burada bulabilirsiniz.

31.03.2024
A+
A-

Kripto para piyasası Bitcoin 70 bin doları korumak için mücadele ederken sakin bir seyir izliyor. Ancak, bazı analistlere göre bu sessizlik yeni patlamaların habercisi olabilir. Popüler kripto analisti Altcoin Sherpa, Dogecoin için büyük bir patlama öngörüyor. Dogecoin’in mevcut seviyelerden %200’ün üzerinde yükselme potansiyeli olduğunu belirten analist, uzun vadeli harika bir yatırım fırsatı olduğunu vurguluyor.

FET: Geri Çekilmeler Alım Fırsatı!

FET: Geri Çekilmeler Alım Fırsatı!

Altcoin Sherpa, yapay zeka odaklı kripto projesi Fetch.ai’ye (FET) yönelik değerlendirmelerde bulunuyor. Analiste göre, FET’te yükseliş trendi devam ediyor ve geri çekilmeler aktif traderlar için potansiyel alım fırsatları sunuyor. Fetch.ai’nin güçlü bir performans sergilediğini belirten analist, düşüşlerin alım fırsatı olabileceğini ifade ediyor.

BTC: Konsolidasyon Aşamasında

BTC: Konsolidasyon Aşamasında

Altcoin Sherpa’nın lider kripto para Bitcoin (BTC) hakkındaki analizlerine göre, BTC yeni bir yükseliş ivmesi kazanmadan önce konsolidasyon aşamasında bulunuyor. Analiste göre, fiyatların bir süre daha konsolide olacağını ancak sonrasında yeni bir yükseliş trendinin başlayabileceğini belirtiyor. BTC’nin kısa vadede 60.000 dolar seviyesinin altına inmesini beklemediğini ifade eden analist, düşüşlerin alış fırsatı yaratabileceğini düşünüyor.

Makalede yer alan görüşler ve tahminler analiste aittir ve kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez. Kripto para yatırımı yapmadan önce kendi araştırmanızı yapmanız önemlidir.

Altcoin Sherpa: DOGE Yükselişte!

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.