DOLAR 32,1849
EURO 35,0199
ALTIN 2.499,17
BIST 11.034,44
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 25°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
25°C
Parçalı Bulutlu
Çar 22°C
Per 22°C
Cum 23°C
Cts 22°C

BlackBerry Evolve ve Evolve X tanıtıldı! İşte özellikleri!

03.08.2018
A+
A-

18:9 oranında 5.99 inç IPS LCD ekran ile gelen Evolve X gücünü Qualcomm Snapdragon 660 mobil platformundan alıyor. 6 GB RAM ve 64 GB dahili depolama kapasitesine sahip olan akıllı telefonun bu kapasitesi microSD kart ile artırılabiliyor.

Cihazın arka çift kamerası 12 Megapiksel ve 13 Megapiksel sensörlerden oluşuyor ve bunlara çift ton LED flaş eşlik ediyor. Ön kamera ise 16 Megapiksel çözünürlüğünde. 4,000 mAh kapasiteli batarya USB-C portu üzerinden şarj edilebiliyor. Ürünün Quick Charge 3.0 ve USB Power Delivery desteği sunduğu belirtiliyor. Ayrıca Evolve X, kutudan DTEK güvenlik platformu bulunduran sahip Android Oreo 8.1 ile çıkıyor.

Sadece siyah renk seçeneğine sahip cihaz, Ağustos sonu itibariyle Amazon India üzerinden 510 dolar fiyat etiketi ile satışa sunulacak.

Ali Koç neden Blackberry Keyone kullanıyor? (VİDEO)

Fenerbahçe başkanı Ali Koç ilginç bir şekilde, piyasadaki pahalı amiral gemilerini değil, Blackberry Keyone kullanıyor. Peki, Ali Koç neden Blackberry Keyone kullanıyor? İşte cevabı!

BlackBerry Evolve özellikleri neler?

Evolve ise Evolve X ile kıyaslandığında daha uygun fiyatlı bir cihaz. 19:9 oranında 6 inç ekranlı cihazın kablosuz şarj ve 6 GB RAM özelliklerinden yoksun olduğunu baştan belirtelim. Qualcomm Snapdragon 450 tabanlı cihazın üst seviye batarya süresi sunduğunun altı çiziliyor. 8 çekirdekli işlemci 1.8 GHz hızındayken RAM ise 4 GB. Ek olarak, microSD kart ile artırılabilir 64 GB dahili depolama kapasitesine sağlanıyor.

Çift arka kamera kurulumu iki adet 13 Megapiksel sensörden oluşuyor. Bu cihazda HDR desteği sunulduğu belirtilirken Evolve X için aynı ifadenin paylaşılmadığını da belirtmekte fayda var. Selfie kamerası ise LED flaş ile 16 Megapiksel çözünürlüğünde. Batarya da yine 4,000 mAh. BlackBerry DTEK güvenlik yazılımlı Android 8.1 Oreo sürümü de yine cihazda kurulu.

Yine sadece siyah renk seçeneğine sahip olan akıllı telefon Amazon üzerinden Eylül ayı ortasında 365 dolar fiyat ile satışta olacak.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.