DOLAR 32,2589
EURO 34,7879
ALTIN 2.405,70
BIST 10.328,55
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 24°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
24°C
Parçalı Bulutlu
Çar 19°C
Per 17°C
Cum 16°C
Cts 20°C

Altcoin Platformu Arkham Rakiplerine Yanıt Verdi

Arkham, diğer altcoin platformlarının üzerine çıkarak rakiplerine güçlü bir yanıt verdi. Yenilikçi özellikleri ve sağlam altyapısı ile dikkat çekiyor. Detaylar için tıklayın.

10.04.2024
A+
A-

Altcoin piyasası, son zamanlarda artan FUD (korku, belirsizlik ve şüphe) oyunlarıyla karşı karşıya. Bu oyunlar, genellikle rakip kripto paraların fiyatlarını düşürmek için kasıtlı olarak yayılan yanlış bilgi veya söylentiler yoluyla oynanıyor. Son örnek ise altcoin ARKM’ın arkasındaki Arkham (ARKM) platformunu hedef aldı. Önde gelen kripto para analiz platformu Arkham, son zamanlarda iki rakibi tarafından yapılan suçlamalara yanıt verdi. Arkham yetkilileri, rakiplerinin topluluk içinde FUD yaratmak amacıyla ARKM hareketleri hakkında yanlış söylentiler yaydığını öne sürdü.

Arkham’ın Suçlamalara Yanıtı

Arkham'ın Suçlamalara Yanıtı

  • Vakıf Hazinesinden Ayrılan 20 Milyon ARKM: Bu hareket, Arkham yönetim teklifinde onaylandı ve tokenomiklere göre açıklamalardır.
  • Ekosistem Fonundan Çekilen 5 Milyon ARKM: Bu tokenler, Ekosistem Fonu’nun lansman sırasında belirlenen tokenomiklere uygun şekilde kilitlerin açıldığı belirtildi.

Binance’te de listelenen Arkham, tartışılan ARKM transfer hareketlerinin, yayınlanan tokenomiklere göre kilidi açılmış tokenler olduğunu açıkladı. Arkham’ın açıklamaları, tokenomiklere uygun şekilde hareket ettiğini ve rakiplerinin suçlamalarının asılsız olduğunu gösteriyor. Yatırımcıların, FUD’a karşı dikkatli olması ve yatırım kararlarını vermeden önce kendi araştırmalarını yapması önemlidir.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.