DOLAR 32,2658
EURO 34,7175
ALTIN 2.401,17
BIST 10.336,50
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 24°C
Az Bulutlu
İstanbul
24°C
Az Bulutlu
Çar 20°C
Per 17°C
Cum 17°C
Cts 19°C

Altcoin Analizi: Algorand, GateToken ve PancakeSwap Yükselişte

Algorand, GateToken ve PancakeSwap gibi altcoin’lerin güncel analizleri ve yükseliş trendleri hakkında detaylı bilgi. Kripto para yatırımcıları için önemli ipuçları ve değerlendirmeler burada!

31.03.2024
A+
A-

Algorand (ALGO): Altcoin Bir “Golden Cross” Oluşturdu!

Algorand (ALGO): Altcoin Bir

Algorand (ALGO), merkezi olmayan, kripto para ve akıllı sözleşmeler için kullanılan bir protokoldür. Proof-of-Stake (PoS) algoritması olan Pure PoS (PPoS) ile çalışır. ALGO fiyatı bu yıl %17 arttı. Altcoin fiyatının 4 saatlik grafiği, EMA çizgileri arasında bir “Golden Cross” oluştuğunu gösteriyor.

Altın Haç, kısa vadeli EMA’nın uzun vadeli EMA’nın üzerine çıktığı bir boğa sinyalidir. Eğer boğa trendi devam ederse, Algorand’ın direnci olan 0,32 doları test etmesi mümkün. Ayrıca, bunun ardından Nisan ayında 0,41 dolarlık bir direnci test etmesi muhtemel. Bu, ALGO’nun büyük bir boğa koşusuna hazırlanabileceğini gösteriyor.

GateToken (GT): Token İvme Kazanıyor

GateToken (GT): Token İvme Kazanıyor

GateToken (GT), Gate.io borsa platformunda kullanılan bir hizmet tokenidir. GT holderları, işlem ücretlerini karşılamak, token satışlarına katılmak, özel özelliklere ve promosyonlara erişim sağlamak ve indirimlerden ve ödüllerden yararlanmak için tokenı kullanıyor. Altcoin geçtiğimiz ay %98,10 oranında değer kazanarak 10 dolar fiyatına ulaştı. GT’nin 4 saatlik grafiği boğa eğilimi gösteriyor.

Fiyatlar, 20, 50, 100 ve 200 dönemlik EMA’lar artan bir şekilde sıralanıyor. Bu durum güçlü bir momentum olduğun işareti. GT’nin eski ATH seviyesi olan 12,83 doları test etme potansiyeli yüksek. Teknik işaretler ve piyasa aktivitesi, GT için yakın ve orta vadede parlak bir görünüm sağlıyor.

PancakeSwap (CAKE): ATH Seviyesine Ulaşma Yolunda!

PancakeSwap (CAKE): ATH Seviyesine Ulaşma Yolunda!

PancakeSwap, kullanıcıların kripto para ticareti yapabileceği, stake ve farming yoluyla ödüller kazanabileceği, piyangolara katılabileceği ve yönetim seçimlerinde söz sahibi olabileceği merkezi olmayan bir finans (DeFi) platformudur. CAKE kendi yerel tokenidir. Altcoin fiyatı geçtiğimiz ay %48,54 artış kaydetti. Ancak 2021 Nisan ulaştığı ATH’sinin hala %89,42 altında duruyor.

CAKE, 5,03 dolar direncine yakın. Fiyatın bu seviyeyi geçmesi durumunda boğa trendinin uzaması mümkün. Tokenin, 7,71 dolarlık hedefe ulaşmadan önce birkaç direnç seviyesini aşması gerekiyor. Bu yüzden, yatırımcıların her bir direnç seviyesinde boğa trendinin gücünü test edileceğini bilmesi gerekiyor.

Makaledeki görüşler ve tahminler analiste ait olup, kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir. Kriptokoin.com olarak yatırım yapmadan önce mutlaka kendi araştırmanızı yapmanızı öneririz.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.