DOLAR 32,3374
EURO 34,8108
ALTIN 2.390,60
BIST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
18°C
Parçalı Bulutlu
Paz 20°C
Pts 21°C
Sal 24°C
Çar 18°C

Alkollü Uber sürücüsü için açıklama

15.05.2018
A+
A-

Geçtiğimiz günlerde basına yansıyan alkollü sürücünün Uber şoförü olduğu bilgisi üzerine, Uber’in genel merkezinden açıklama geldi. Firma, olayla ilgili net bilgiler paylaştı.

Firmanın açıklamasına geçmeden önce, yaşanan böyle bir durum için otoritenin halkı bilgilendirici ve bir daha yaşanmaması için alınan önlemler konusunda bilgi vermesi, paha biçilmez.

Halkın sağlığını ve güvenliğini ilgilendiren ve sosyal kullanımlarda olan her platform için böyle hızlı kararlar alınması ve toplumun bilgilendirilmesi, en doğal hakkımız.

ShiftDelete.Net olarak sosyal mesajımızı da verdikten sonra, gelelim Uber’in açıklamasına.

Uber’in açıklaması

Ofisimize gelen mesajı, reklam olan kısımlarını silerek, kalan kısmı da olduğu gibi paylaşıyoruz;

Bahsi geçen olayın bir Uber yolculuğu sırasında yaşanmadığını teyit ediyoruz.

Olay bir Uber yolculuğu esnasında yaşanmamıştır ve sürücü olay günü Uber platformunda aktif değildir. Buna rağmen, önlem olarak sürücünün Uber platformuna erişimi engellenmiştir.

Uber’in bu açıklaması sonrasında neler düşünüyorsunuz? Fikirlerinizi aşağıdaki yorum kısmında paylaşın lütfen.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.