DOLAR 32,2106
EURO 35,0833
ALTIN 2.472,01
BIST 10.158,63
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Az Bulutlu
İstanbul
19°C
Az Bulutlu
Per 21°C
Cum 22°C
Cts 24°C
Paz 22°C

Alienware suit otel odası rüyalarınıza girecek!

22.04.2018
A+
A-

Dell çatısı altındaki yüksek performanslı oyuncu bilgisayarı üreticisi Alienware tarafından oyuncuların rüyalarını süsleyecek şekilde tasarlanmış olan Hilton Hotel süit odasında yok yok desek yeridir. Alienware masaüstü ve dizüstü oyuncu bilgisayarları, yüksek çözünürlüklü ekranlar, çevresel ses sistemleri, Xbox One Elite ve Oculus Rift sanal gerçeklik başlığı odada yer alan donanım ve ekipmanlar arasında yer alıyor.

Fütüristik şekilde tasarlanmış olan odada keyfiniz için Alienware markalı süper konforlu oyuncu koltuğu, şişme koltuklar, markalı yastıklar ve mendil kutuları bile bulunuyor. Bu sayede uzun süreli oyun oturumlarının rahat keyfine rahat, yayıla yayıla varabilmeniz sağlanıyor. Hatta NASA Outcast teknolojili oyuncu koltuğu, astronotları sıcaklık değişimlerinden koruyan yapıda üretiliyor. Odadaki Alienware AlienFX teknolojisi ise oynadığınız oyuna göre ışıkların tepki vermesini mümkün kılıyor. Oyuna ara verdiğiniz zamanlarda ise camdan bakarak Panama City plajları ve Güney Pasifik Okyanusu manzarasının tadını çıkarabiliyorsunuz.

Oyunlarda hile yaparken rezil olan oyuncular! #2

Oyunlarda hile yapıp, bu yaptıkları yanına kar kalan oyunculardan sıkıldınız mı? Hile yaparken yakalanıp, herkesin gözü önünde rezil edilen oyuncuların ikinci bölümü sizlerle! İyi seyirler!

Her şey tamam iyi hoş da bu akıllı odanın fiyatı ne kadar mı? Hazır olun. Odanın geceliği 349 dolar. Böyle bir oda için fiyatla ilgili yorumu ise tamamen size bırakıyoruz.

:: Alienware otel odasında kalmak ister miydiniz?

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.