DOLAR 32,3117
EURO 34,7331
ALTIN 2.386,33
BIST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Açık
İstanbul
19°C
Açık
Pts 21°C
Sal 24°C
Çar 19°C
Per 17°C

Alanya TS Canlı İzle| Alanyaspor Trabzonspor Canlı Skor Maç Kaç Kaç

22.06.2020
A+
A-

Süper Lig’in zirvesini yakından ilgilendiren müsabakada Aytemiz Alanyaspor ile Trabzonspor karşılaşacak. İki takım aralarında bugüne dek oynan 7 maçta ev sahibi ekip 4, Trabzonspor ise 2 galibiyet elde etti. 1 maç ise beraberlikle sonuçlandı.

8. randevu

Aytemiz Alanyaspor ile Trabzonspor yarın yapacakları maçla birlikte 8. kez karşı karşıya gelecekler. İki takım arasında bugüne değin oynanan 7 maçta konut sahibi ekibin üstünlüğü bulunuyor. Antalya temsilcisi 4 maçta sahadan galibiyetle ayrılırken 2 maçı ise Trabzonspor kazandı, bir maç ise beraberlikle sonuçlandı. Laf konusu maçlarda Aytemiz Alanyaspor 11 gol atarken bordo-mavililer ise 6 gol kaydetti. İki ekip arasında bu sezon Trabzon’da oynanan maçı ise bordo-mavililer 1-0 kazanmıştı. Trabzonspor, Alanyaspor’u deplasmanda yenmesi halinde bir sezonda rakibini iki defa yenme başarısı göstermiş olacak.

Alanya’daki maçlar

İki takım arasında Alanya’da oynanan 3 maçta ise konut sahibi ekip 2, Trabzonspor ise 1 başarı elde etti. Bordo-mavililer tek galibiyetini ise 24 Şubat 2018’de 2-1’lık skorla elde etti. Alanyaspor evinde attığı 5 gole karşılık kalesinde 2 gol fark etti.

Nwakaeme değil, Guilherme dönüyor

Ziraat Türkiye Kupası sözde final rövanş maçında Fenerbahçe ile oynanan müsabakada sakatlanan Nwakaeme, Aytemiz Alanyaspor maçında forma giyemeyecek. Süper Lig’in 27. haftasında Göztepe ile oynanan maçta gördüğü kırmızı kart sonrası cezalı duruma düşen ve cezasını Ziraat Türkiye Kupası benzeri final rövanş maçında Fenerbahçe ile oynanan maçta çeken Brezilyalı oyuncu Guilherme ise Teknik Direktör Hüseyin Çimşir’in tayin vermesi halinde Alanyaspor maçında forma giyebilecek.

Sosa belirsiz

Trabzonspor ekip kaptanı Jose Sosa’nın Alanyaspor maçında forma giyip giymeyeceği ise maç saati netlik kazanacak. Sakatlığı nedeniyle Süper Lig’de Göztepe ve Ziraat Türkiye Kupasında Fenerbahçe maçlarında takımla birlikte yer almasına karşın Arjantinli oyuncu forma giyememişti. Sosa’nın Alanya kadrosunda yer alması beklenirken, oynayıp oynamayacağı ise maç saatini belirlenmiş olacak.

Alanyaspor Trabzonspor nasıl canlı izlenir? 

Alanyaspor Trabzonspor maçını beIN Sports 1 ekranlarından canlı olarak izleyebilirsiniz. Online olarak izlemek isterseniz de tek maç satın alma özelliğini kullanarak bu maçı sürekli bir şekilde izleme imkanına sahip olabilirsiniz. 

Digitürk tek maç satın alma işlemi nasıl yapılır?

Digitürk üzerinden tek maç satın alabilir ve maçları izleyebilirsiniz. Tek maç satın elde etmek için aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

Satın elde etmek için tıklayınız

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.