DOLAR 32,5615
EURO 34,9979
ALTIN 2.435,97
BIST 9.778,64
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cum 19°C
Cts 16°C
Paz 16°C
Pts 18°C

Akıllı telefonlarda büyük indirim fırsatı (Canlı Yayın)

21.04.2018
A+
A-

Hepsiburada tarafından başlatılan kampanya ile, akıllı telefonlarınızı yenilemenizin tam zamanı. Hepsiburada satıcısı haricinde tüm marketplace satıcılarında geçerli olup tüm cep telefonlarında, yüzde 3 oranında ekstra indirim hakkı sizlerin olacak. Bu kampanyanın dikkat çeken modellerini sizlerle paylaşıyoruz.

iPhone X 64 GB (Apple Türkiye Garantili)

Apple’ın en yeni telefonu iPhone X modelinin 64 GB kapasiteli ve Apple Türkiye Garantili modeli, bu fırsat ile alınabilecek önemli modeller arasında yer alıyor. Aşağıdaki görsele tıklayarak bu modelin indirimli fiyatlarını görebilirsiniz.

Huawei P20 Lite (Huawei Türkiye Garantili)

Huawei’nn 2018 modeli telefonlarından biri olan P20 Lite modeli de, bu fırsatlarda karşınıza çıkacak en dikkat çekici modeller arasında. Şık tasarımı ve çentikli ekran yapısıyla öne çıkan telefonun indirimli fiyatı için aşağıdaki görsele tıklayabilirsiniz.

Xiaomi Mi 6 64 GB

2017 yılının en güçlü telefonlarından biri olan Xiaomi Mi 6 modeline sahip olmak isteyenler bu fırsatı kaçırmasın. Snapdragon 835 işlemcisi, çift kamera ve 64 GB hafıza ile donatılan telefonun indirimli fiyatını kaçırmayın!

Hepsiburada’nın akıllı telefon satın almak isteyenler için başlattığı kampanya ile, tüm telefonlarda %3 oranında ekstra indirim, 75 TL’ Worldpuan ve ücretsiz kargo fırsatları sizleri bekliyor!

:: Akıllı telefon almayı düşünenler için büyük fırsat!

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.