DOLAR 32,3631
EURO 34,6632
ALTIN 2.391,94
BIST 10.189,99
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Az Bulutlu
İstanbul
19°C
Az Bulutlu
Cum 15°C
Cts 18°C
Paz 20°C
Pts 21°C

Akıllı telefonlar nasıl güncelleme alıyor?

23.09.2018
A+
A-

General Mobile Genel Müdürü Muzaffer Gölcü ile yaptığımız röportajda, Android ekosisteminde yer alan telefonların güncelleme sürecinin nasıl gerçekleştiğini sorduk. Kullanıcıların merakla beklediği güncellemelerin hangi aşamalardan geçtiğini anlatan Muzaffer Gölcü, General Mobile modellerinin Android Pie güncellemelerini ne zaman alacağını da açıkladı.

General Mobile GM 9 Pro kutu açılışı

GM 9 Pro modeli ofisimize ulaştı! Telefonun detaylı incelemesi öncesinde, GM 9 Pro’yu kutusundan çıkarttık ve bu kutundan neler çıktığına baktık. General Mobile GM 9 Pro kutu açılışı ile karşınızdayız!

General Mobile Android Pie güncellemeleri ne zaman gelecek?

Android One kapsamında, akıllı telefon güncellemelerini en hızlı şekilde sunmaya çalışan General Mobile’ın Android Pie güncelleme takvimi de belli oldu.

General Mobile GM 9 Pro ön inceleme

Resmi tanıtımı yapılan General Mobile GM 9 Pro modelini yorumladık. General Mobile GM 9 Pro ön inceleme videomuzda, merak edilen detayları yorumluyoruz! GM 9 Pro özellikleri ve fiyatı videomuzda!

Geçmişte yaşanan gecikmeli güncelleme süreçlerine de değinirken, Özellikle Android Oreo sürecindeki gecikmelerin sebebini de öğrenmiş olduk.

Android Pie güncellemesi hakkında da detaylar veren Muzaffer Gölcü, yeni işletim sisteminin, telefonlara dağıtımı öncesinde neler yapılıyor? Hangi testlerin yapıldığını ve hangi süreçlerin gerçekleştiğini bizlere aktardı. Google tarafından kullanıma sunulan Android Pie güncellemesi hangi modellere gelecek?

Merak edilen bir diğer konu ise Go Edition sürümü oldu. Google’ın giriş seviyesindeki telefonlar için sunduğu Go Edition sürümünün farkları nedir? Android Pie Go Edition sürümü, GM 8 Go modeline gelecek mi? Hazırlıklar ne durumda? İşte bu soruların yanıtını Muzaffer Gölcü’den alıyoruz.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.