DOLAR 32,3773
EURO 35,0541
ALTIN 2.326,75
BIST 9.105,70
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 23°C
Az Bulutlu
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cts 22°C
Paz 22°C
Pts 24°C
Sal 18°C

AK Partili vekillere talimat verildi

19.11.2019
A+
A-

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açıklamalarından satır başları şöyle;

Gece geç saatlere kadar yoğun mesai harcayan yasama faaliyetlerinde bulunan milletvekili arkadaşlarıma şahsım milletim adına teşekkür ediyorum. Bütçenin genel kurul görüşmeleri 9 Aralık’ta başlayacak 20 Aralık’a kadar sürecek. Her bakanımız kendi bütçesinin görüşüldüğü günlerde ekibiyle birlikte Meclis’te bulunacak.  Bizim için hayati öneme sahip. 

Yeni yönetim sisteminde güçler ayrılığının keskinleştirilmesi milletvekillerimiz üzerindeki yükü artırmıştır. Kanun tekliflerinin en mükemmel şekilde hazırlanması ve yasalaştırılması bakımında milletvekillerimizde çok daha fazla verim bekliyorum.

Bundan böyle kesinlikle her milletvekilimiz kendi seçim bölgesini ihmal etmemeli. Her hafta salı, çarşamba, perşembe… Bölgesine gidecek. Vatandaşımızın hal ve hatrını soracak muhtarlarla görüşme yapacak. Bize ulaştırmasını bize ulaştıracak. AK Parti milletvekili olmak demek sadece salı, çarşamba, perşembe Ankara’ya gelmek değil. Vekillerimizin Ankara’daki çalışmaları kendi illerine de aktarmaları gerekir.

(ABD ziyareti)

Aziz kardeşlerim bilindiği gibi geçtiğimiz hafta sayın Trump’ın davetine icabetle ABD’uye bir çalışma ziyareti gerçekleştirmiştik. Başkan Trump’la oldukça verimli toplantı yaptık. ABD ile ilişkilerde sıkıntılı bir dönemden geçildiği sır değil. Amacımız bu zor dönemi her iki ülke için kabul edilebilir ve sürdürülebilir şekilde geride bırakmaktır. Türkiye ve ABD’nin çok daha yakın ve birbirini destekleyeceği şekilde olması gerekiyor. İki ülke arasındaki ilişkileri bozmaya yönelik çabaların gerçek mahiyetini en iyi gören sayın Trump’tır. Türkiye-Amerika ilişkileri konusunda Trump insiyatif kullanmaktadır.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.