DOLAR 32,5053
EURO 34,7581
ALTIN 2.412,08
BIST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Az Bulutlu
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Per 19°C
Cum 18°C
Cts 19°C
Paz 20°C

AirPods’lara yeni bir rakip daha! Bir süredir çıkış tarihi ile ilgili haberlerle karşımıza meydana çıkan AirPods yarı OnePlus kablosuz kulaklık…

16.05.2020
A+
A-

OnePlus kısa zaman önce boyun askılı bir kablosuz kulaklık modelini tanıtmıştı. Tanıtımın ardındaki yeni tür teknolojinin peşinde kaldığı eleştirileriyle karşı karşıya kalan şirket, hemen de ayrıntılarıyla kablosuz AirPods yarı bir kulaklık çıkartmaya hazırlanıyor. Bir süredir çıkış tarihi ve bir takım nitelik iddialarıyla karşımıza çıkan kulaklık, bugün de tasarımıyla karşımızda.

İsabetli sızıntılarıyla belli Twitter kullanıcı Max J., OnePlus’ın beklenen kablosuz kulaklık tasarımının olduğunu iddia ettiği bir görsel paylaştı. Görselle birlikte Apple’ın AirPods’larına benzeyeceği iddia edilen kablosuz kulaklığın benzerlik iddiaları da doğrulanmış oldu.

Actual design anekdot just an illustration. https://t.co/xtnU6oZHN1

— Max J. (@MaxJmb) May 15, 2020

AirPods güya OnePlus kablosuz kulaklık tasarımı az daha netleşse de özellikleri demin net bir şekilde bilinmiyor. Basit bir kabataslak çizimle karşımıza çıkan kulaklık görselin tasarım detaylarının da önümüzdeki günlerde daha ayrıntılı karşımıza çıkacağı düşünülüyor. Ayrıca sızdırılan görselde Temmuz ayına dair bir aksan da üretilmiş.

Temmuz ayında çıkma ihtimali yer alan kablosuz kulaklığın tasarımının yanı sıra özellikleri ile de AirPods’la kıyaslanıp kıyaslanamayacağını defalarca beraber göreceğiz. Cihazın isminin ne olacağı konusunda da az önce net bir bilgi bulunmuyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.