DOLAR 32,5468
EURO 34,8902
ALTIN 2.437,38
BIST 9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 25°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
25°C
Hafif Yağmurlu
Çar 22°C
Per 20°C
Cum 19°C
Cts 17°C

AirPods Pro Türkiye’de satışa çıkıyor Apple’ın yeni kulaklığı AirPods Pro Türkiye fiyatı ile beraber karşımıza çıkmıştı. Tanıtımının ardından…

15.11.2019
A+
A-

Apple’ın en yeni kulaklıkları arasında yer alan ve AirPods’un bir üst modeli olarak tanıtılan AirPods Pro için beklenen tarih belli oldu. Neredeyse tüm dünyada satışa çıkan AirPods Pro, bugünden itibaren Türkiye’de de Apple Store mağazası üzerinden satın alınabilecek.

AirPods Pro ile aradaki farklar neler?

Apple’ın en yeni kulaklığı aktif teknolojileri ile dikkat çekiyor. Türkiye fiyatı 1.899 TL olarak belirlenen AirPods Pro’nun en büyük farkı aktif gürültü engelleyici özelliğine sahip olması. Dışarıdan gelen sesleri, karşıt sesler ile engelleyen AirPods Pro, AirPods’a göre daha iyi bir müzik dinleme deneyimi sunuyor. Dileyen kullanıcılar aktif gürültü engelleyiciyi etkisiz hale getirip şeffaf modu açabiliyor ve böylelikle kullanıcılar istedikleri zaman dışarıdan gelen sesleri duyabiliyor.

Diğer önemli farklar arasında AirPods Pro’nun 3 farklı kulak ucunun bulunması yer alıyor. Dileyen kullanıcılar, kulaklarına uygun kulak ucunu takabiliyor ve kulaklıklarını daha  rahat bir şekilde kullanabiliyorlar. Bu kulak uçları, pasif olarak da gürültüyü engelleyebiliyorlar. AirPods Pro, suya ve tere dayanıklı yapısı ile öne çıkıyor. AirPods’ta bulunmayan bu özellik, spor yaparken ciddi bir şekilde kullanım kolaylığı sağlıyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.