DOLAR 32,2446
EURO 35,0771
ALTIN 2.498,93
BIST 10.643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Açık
İstanbul
22°C
Açık
Cts 21°C
Paz 24°C
Pts 23°C
Sal 24°C

AirPods Pro katili AKG N400 dikkat çekiyor Samsung AKG N400 özellikleri ile dikkat çeken bir kulak içi kulaklık olacak gibi duruyor. Apple’ın AirPods…

02.04.2020
A+
A-

Kulaklığın tasarımına bakıldığında ise Samsung’un Galaxy Buds Plus kulak içi kulaklığına benzediği görülüyor. Üç farklı renk ile çıkan bu yeni kulak içi kulaklıklar, siyah, gümüş grisi ve koyu lacivert seçenekleriyle çıkıyor. Tasarımında mat çizgilerin kullanıldığı kulaklık, minimal görünüyor.

Kulak içi kulaklıkların 6 saate kadar süren kullanım sağladığı söylenirken, şarj kutusu size ek olarak 6 saat daha sunabiliyor. AKG N400 aktif gürültü engelleme özelliği ile dikkat çekiyor zira kulak içi kulaklıkların sunduğu en başarılı özelliklerden birisi bu olabilir.

Apple’ın AirPods Pro’suyla kıyaslanan AKG N400 fiyat performans tarafında da 60 dolar daha uygun fiyatlı olarak karşımıza çıkıyor. AKG N400 şu an için Samsung’un Kore internet sitesinde 186 dolarlık bir fiyat etiketiyle satışa sunulmuş durumda olduğu görülüyor.

AKG N400, AirPods veya Galaxy Buds gibi fiziksel tuşlar yerine kapasitif dokunmatik tuşlar veya Siri ve Google Asistan gibi dijital bir asistanla kontrol edilebiliyor olduğunu belirtelim. Şu an için Kore’de satışta olan kulaklıkların yakın zaman içinde küresel pazarda karşımıza çıkacağı söyleniyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.