DOLAR 32,4720
EURO 34,8577
ALTIN 2.421,49
BIST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 17°C
Az Bulutlu
İstanbul
17°C
Az Bulutlu
Per 19°C
Cum 17°C
Cts 19°C
Paz 20°C

AirBar inceleme! Dizüstü bilgisayarlar dokunmatik olsun!

30.12.2017
A+
A-

AirBar isimli aksesuar, 13.3 inç boyutlu MacBook Air ve 15.6 inç boyutlu Windows işletim sistemli dizüstü bilgisayarlar için tasarlanan bir cihaz. Oldukça inovatif olan bu aksesuar ile 13.3 inç MacBook Air ve 15.6 inç boyutlu dizüstü bilgisayarları dokunmatik ekranlı bir bilgisayara dönüştürebilirsiniz. Peki AirBar nasıl kullanılır?

AirBar aksesuarını uyumlu bir cihaza üzerinde bulunan yapışkan ile ekranın alt çerçevesine tam olarak denk gelecek şekilde yerleştirmelisiniz. Cihazın üzerindeki dikey çizgiler yardımıyla ekranın yan çerçevesiyle aynı hizada olmasına dikkat etmeniz önemli.

USB portu üzerinden çalışan cihazı, MacOS ve Windows işletim sistemli bilgisayarlara taktığınız anda çalışmaya başlayacak ancak MacBook Air için bazı özelleştirme ayarları gerekiyor. Her iki model için de AirBarTurkey sitesinden güncel firmware indirmeniz, performansı artıracaktır.

Windows için çok da gerekli olmayan bu yüklemeyi MacBook Air için yapmanızı tavsiye ediyoruz. Yüklenen yazalım sonrasında AirBar Multitouch uygulaması üzerinden çok sayıda ince ayar ve kişiselleştirme yaparak bu cihazı kendi deneyiminiz için en uygun hale getirebilirsiniz.

Gerekli işlemleri yaptıktan sonra bilgisayarınızda tam anlamıyla dokunmatik ekran deneyemi yaşayabilirsiniz. Tek parmak, çift parmak hareketleri, pinch to zoom, görüntü çevirme, 4 ve 5 parmak ile hareketler yapabilirsiniz. Dilerseniz tüm dokunma hareketlerine kendi istediğiniz komutları da atamanız mümkün.

Hassasiyet, algılama, hız ve tepkime süresi gibi tamamen özelleştirilebilir ayarların ardından, MacBook Air 13.3 inç ve 15.6 inç boyutlu Windows bilgisayarınızı dokunmatik ekranlı bir bilgisayara dönüştürmüş olacaksınız.

Cihazın Windows işletim sistem üzerinden performansı ise işletim sisteminin uygun altyapısı sayesinde üst seviyede. Dilerseniz parmaklarınız çizim dahi yapabilirsiniz. Çoklu dokunma desteği de oldukça başarılı.

AirBar ürününü nereden satın alabilirsiniz?

D&R, Pupa, Troy, Turkcell ve Lydia mağazalarından satın alabilirsiniz.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.