DOLAR 32,3634
EURO 34,6830
ALTIN 2.390,69
BIST 10.167,11
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Az Bulutlu
İstanbul
19°C
Az Bulutlu
Cum 15°C
Cts 19°C
Paz 20°C
Pts 22°C

2021 Jaguar XF kamuflajlı olarak görüntülendi Avrupa pazarını domine etmeyi hedefleyen Jaguar, yeni modelleri için çalışmalara devam ediyor. 2021 …

14.06.2020
A+
A-

2021 yılında piyasaya sürülecek olan  XF Sportbrake ve XF L modellerinde radikal değişiklikler beklenmiyor. Analistler yeni modelde ön panjur, far ve tampon gibi detayların değişeceğini, araçların genel itibarı ile eski modele benzeyeceğini belirtti.

Avrupa’da yürürlüğe giren yeni emisyon standartlarına uygun motor seçeneği ile gelmesi beklenen modellerin kalite ve lüks algısını daha da artıracağı düşünülüyor. Emisyon standartları haricinde yeni modellerin hangi motor seçenekleri ile karşımıza çıkacağı demin kesin yok.

Yeni geliştirilen 3.0 Litre seri halinde 6 silindirli  motorun yeni model ile birlikte karşımıza çıkacağı iddia ediliyor. Eksen mesafesini koruyarak boyutları değiştirilen XF L modeli sadece Çin pazarında satışa sunulacak.

Audi A6, BMW 5 Serisi ve Mercedes E serisi rakibi olan XF, yapılacak yeni şansın dönmesi ile rakabeti artıracağa benziyor. Hem XF S modelinin Avrupa emisyon standartlarını karşılayamadığı için motorunun yenileceği iddiaları yer alıyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.