DOLAR 32,5863
EURO 34,7960
ALTIN 2.509,75
BIST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 14°C
Yağmurlu
İstanbul
14°C
Yağmurlu
Cts 19°C
Paz 21°C
Pts 22°C
Sal 22°C

Ahmet Çakar’dan Hande Sümertaş’a şok tehdit!

08.12.2020
A+
A-

MedyaRadar’ın haberine göre Beyaz TV’de yayınlanan Beyaz Futbol yorumcularından Ahmet Çakar’ın Hande Sümertaş’ı aşağılayan ifadeler kullanması sosyal medyayı ayağa kaldırdı.

 

Aynı program daha önce Rasim Ozan Kütahyalı’nın Boşnaklara yönelik ırkçı söylemleri nedeniyle kamuoyundan büyük tepkiler çekmişti. Kütahyalı programa bir süre ara vermek zorunda kalsa da geçen aylarda olaylı bir şekilde geri dönmüştü.

Bu sefer Ahmet Çakar “Tosun kızım benim, güzel kızım benim” diyerek Hande Sümertaş’ı aşağıladı.  

Çakar, sözlerinde “Etine dolgun bir kadınsın, 40’lı yaşlarındasın. Yıllar önce, çok enteresan bir Paris gecesinde benim bildiğim senin yaşadıklarını söylediğimde bana kızdın” dedi.

Çakar “BeinSports’ta saçının başının oynadığını görürsem beni üzersin, ben de seni üzerim” diyerek Sümertaş’ı üstü kapalı tehdit etti.

Ahmet Çakar’ın bu sözleri, sosyal medyada büyük tepki aldı. Beyaz Futbol’da daha önce Rasim Ozan Kütahyalı’nın Boşnaklara hakareti gündeme gelmiş, Kütahyalı uzun bir süre ekrandan uzak kalmıştı.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.