DOLAR 32,3487
EURO 34,7293
ALTIN 2.419,83
BIST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 17°C
Az Bulutlu
İstanbul
17°C
Az Bulutlu
Per 19°C
Cum 17°C
Cts 19°C
Paz 20°C

Ağalığı bıraktı

15.11.2018
A+
A-

“Muhteşem İkili” ile yeniden televizyon ekranındasınız. Nasıl gelişti projeye dahil olma süreci?

– “Muhteşem İkili”ye menajerim sayesinde başladım. Senaryoyu okuyunca “Engin Abi bu senin için yazılmış bir rol” dedi ve görüşmeye gittik. Ekibi ve senaryoyu da sevince diziye dahil oldum.

Teklifi kabul etmenizdeki en önemli sebep neydi?

– Bugüne kadar oynadığım kalıplaşmış bir tip vardı; “ağa”… Bu ise öncekilerden farklıydı, en önemli sebep buydu. Bir de kadronun iyi olması enerjiyi yükseltiyor. Kızlarıma “Kadroda İbrahim (Çelikkol) var, Kerem (Bürsin) var diye bahsettiğimde, “Mutlaka kabul et” dediler. Kızlarımın da desteği ile ekibe dahil oldum. Hatta istediğin parayı kazanamazsan biz sana para verelim sen yeter ki oyna dediler, dedim yok artık (gülüyor).

Çekimler nasıl gidiyor?

class=’cf’>

Setin öğretmeni diyebilir miyiz sizin için?

– Yok, ben sevmem öyle öğretmen gibi tanımları. Anlık bir şey gelişirse, sorulursa, bilgim dahilinde cevaplamaya çalışırım ama onun dışında kimsenin işine karışmak istemem.

Ağalığı bıraktı

ZOR SEÇİM

MKC güç bir kararla karşı karşıyadır. Ele geçirdiği Semih’i konuşturup aklanmak mı? Demiray’ın elinde tuttuğu Barca’yı kurtarmak mı? Demiray’ın planı ise; MKC’yi de Barca’nın yanına çekip ikisini öldürmektir.

33 SENEDİR TİYATRO YAPMIYORUM

Dizi dışında başka bir projeniz var mı?

– Bizim torunlar devamlı “Dede tiyatro yap” diyorlar ama… En son Serpil Tamur’u izledim. Görsem alnından öpeceğim, o derece. Biz onunla en son “Mikado’nun Çöpleri”ni oynamıştık. Sonra karşılaşmadık. “Üç Kuruşluk Opera” ve “İstanbul Efendisi”nde oynadım. Çok sene geçti üzerinden. 33 senedir tiyatro yapmıyorum.

İş dışında, bir gününüzü nasıl geçiyor?

– Kızlarımın ısrarıyla haftada iki gün evdeki spor aletleriyle spor yapıyorum. “Baba Ocağı”na başlarken kilo aldığımı fark ettim, dizinin sonunda 27 kilo vermiştim. Sağlıklı beslenme ve sporla gitti o kilolar. Gençliğimde de yüzücüydüm. Su topu oynardım. Şimdi torunlarım da benim gibi yüzüyor. Denizi o kadar seviyoruz ki kızlarımızın birinin adı Deniz, diğerinin adı Derya.

 

 

 

 

ETİKETLER: ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.