DOLAR 32,3081
EURO 34,9716
ALTIN 2.448,98
BIST 10.173,42
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Az Bulutlu
İstanbul
19°C
Az Bulutlu
Çar 19°C
Per 22°C
Cum 22°C
Cts 22°C

Adana’da Merdiven Altı Diş Laboratuvarına Operasyon: 7 Gözaltı

Adana’da yetkisiz ve ruhsatsız tedavi yapılan bir diş laboratuvarına yapılan baskında 7 şüpheli gözaltına alındı. Operasyonda çok sayıda tıbbi cihaz, implant ve diş protez malzemesi ele geçirildi.

10.12.2023
A+
A-

ADANA’da merdiven altı olduğu belirlenen diş laboratuvarına yapılan baskında 7 şüpheli, gözaltına alındı.

İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şubesi ekipleri, Seyhan ilçesi Pınar Mahallesi’nde yetkisiz ve ruhsatsız tedavi yapıldığı belirlenen diş laboratuvarını tespit etti. Polis, İl Sağlık Müdürlüğü ekipleri ile merdiven altı iş yerine operasyon düzenledi. Söz konusu aramada çok sayıda tıbbi cihaz, implant ve diş protez malzemesi ele geçirildi. Kendilerini ‘diş teknikeri’ olarak tanıtan ancak tekniker olmadıkları belirlenen 7 şüpheli, gözaltına alındı. Emniyete götürülen şüpheliler hakkında adli işlem başlatıldı. (DHA)

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.