Adana’da 3 Binden Fazla Sentetik Ecza Ele Geçirildi
Adana’da 3 binden fazla sentetik ecza ele geçirildi: operasyon sonuçları, alınan güvenlik önlemleri ve vatandaşlar için uyarılar hakkında ayrıntılar.
Adana’da narkotik polislerinin yaptığı durdurmada, bir aracın stepne kısmında yaklaşık 3 bin 219 adet sentetik ecza ele geçirildi. Şüpheli, kendisini ifade ederken, “Ben içerim satmam, ucuz bulduğum için çokça satın aldım” dedi.
İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, Yüreğir ilçesi Dadaoğlu Mahallesi’nde O.M.’nin (24) kullandığı aracı şüphe üzerine durdurdu. Arama sonunda stepne bölmesinde bulunan poşet içinde 3 bin 219 adet uyuşturucu hap tespit edildi.
Gözaltına alınan şüpheli, emniyetteki ifadesinin ardından adliyeye sevk edildi. Şüphelinin ifadesinde “Ben içerim satmam, aracın bagaj bölümündeki stepne kısmı çürümüştü, vida ile kendim kapattım, ucuz bulduğum için çokça satın aldım” sözleri yer aldı.
Adliyeye çıkarılan şüpheli, mahkeme tarafından tutuklandı. – ADANASıkça