DOLAR 32,1923
EURO 34,9838
ALTIN 2.511,82
BIST 10.934,08
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 25°C
Açık
İstanbul
25°C
Açık
Çar 22°C
Per 23°C
Cum 23°C
Cts 22°C

Acun Ilıcalı’nın Amcası Gürbüz Ilıcalı’nın Vefatı

Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı’nın amcası Gürbüz Ilıcalı’nın vefatıyla ilgili detaylar. Acun Ilıcalı’nın ailesi ve sevenleri için üzücü bir haber.

03.05.2024
A+
A-

Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı’nın ailesi, sevenleri ve hayranları, acı bir kayba daha uğradı. Acun Ilıcalı’nın 86 yaşındaki amcası Gürbüz Ilıcalı, aramızdan ayrıldı.

Acun Ilıcalı’dan Anlamlı Veda

Acun Ilıcalı'nın Amcası Gürbüz Ilıcalı'nın Vefatı

Acı haber üzerine sosyal medya hesabından duygusal bir paylaşım yapan Acun Ilıcalı, amcasını şu sözlerle andı: “İyilikten başka bir şey düşünmeyerek, zorda kalanın yardımına koşarak, ailemize amcalık, babalık, dedelik yaparak geçen, örnek aldığım, imrenilecek bir ömür… Canımız Gürbüz Amcamı kaybettik, başımız sağ olsun.”

Acun Ilıcalı'nın Amcası Gürbüz Ilıcalı'nın Vefatı

Cenaze Töreni Detayları

Gürbüz Ilıcalı, eski AK Parti Erzurum Milletvekili Prof. Dr. Mustafa Ilıcalı’nın kardeşi idi ve yüksek ziraat mühendisiydi. Cenazesi, bugün Cuma namazını takiben İzmit Fevziye Camii’nde kılınacak. Ardından, Ilıcalı ailesinin mezarlarının bulunduğu Başiskele Aktürkoğlu Kabristanı’nda defnedilecektir.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Acun Ilıcalı'nın Amcası Gürbüz Ilıcalı'nın Vefatı

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.