DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2.496,45
BIST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 13°C
Yağmurlu
İstanbul
13°C
Yağmurlu
Cts 19°C
Paz 20°C
Pts 21°C
Sal 23°C

Acı Biberle Kanamayı Durdurun!

22.09.2021
A+
A-

Genellikle yemeklerde kullanılan acı biber pek çok sağlık alanında merhem olarak kullanılmaktadır. Acı biberin öyle bir faydası gün yüzüne çıktı ki… Bu yöntemi uygulayanlar başarılı sonuçları gördü.

Genellikle yemeklerde kullanılan acı biber pek çok sağlık alanında merhem olarak kullanılmaktadır. Acı biberin öyle bir faydası gün yüzüne çıktı ki…  Bu yöntemi uygulayanlar başarılı sonuçları gördü.

KANAMAYI 10 SANİYEDE DURDURUYOR!

Acı biber, temelde kan basıncını eşitleyerek kanın aniden pıhtılaşmasına olanak sunar. Böylelikle, kanamayı 10 saniye gibi kısa bir zamanda durdurabilir.

Cayenne adı verilen acı Arnavut biberi, kanamalar için en iyi sonuç veren ve en etkili doğal reçetelerden biri olma özelliğini sunmaktadır. Acı biber biraz acı verse de, ölçülmüş gerçek bir ilaçtır. Oldukça çok yönlü bir bitki olan Arnavut biberi, güçlü anti-bakteriyel ve anti-fungal nitelikleri nedeniyle yarayı dezenfekte etmektedir.

ACI BİBER TEDAVİSİ NASIL UYGULANIR?

Acı biberi, direkt kanamanın olduğu kesik alana sürebilirsiniz. Bu yöntem güvenlidir ve hemen iyileşme sağlar, herhangi bir yara izi oluşturmaz. Farklı bir seçenek olarak da bir fincan sıcak suya bir çay kaşığı biberi atıp, hala sıcakken tüketebilirsiniz. Bu methodla, pıhtılaşma daha çabuk olur ve kanama sonlanır.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.