DOLAR 32,3148
EURO 35,1033
ALTIN 2.293,10
BIST 9.049,83
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Açık
İstanbul
20°C
Açık
Cum 23°C
Cts 21°C
Paz 21°C
Pts 23°C

Acer yeni bilgisayarlarını tanıttı! İşte özellikleri Acer yeni dizüstü ve masaüstü bilgisayarları ile karşımıza çıktı. İşte 10. tür işlemciler ve RTX ekran…

23.06.2020
A+
A-

Yeni Acer Swift 5’in 4,95 mm kasası yüksek kaliteli magnezyum lityum ve magnezyum alüminyum alaşımından üretildi. Intel’in yeni Xe mimarisini baz bölge dinç entegre grafiklere sahip yeni tür işlemcilere ve tercihe tabi olarak NVIDIA® GeForce® MX350 GPU’ya konut sahipliği yapan bilgisayarın en muhabere noktası, tüm bu donanımı 1 KG’ın aşağıda sunması.

1 TB’a değin depolama ve 16 GB’a dek RAM ile kullanıcıların karşısına çıkan bilgisayarın 14 inç büyüklüğündeki IPS ekranı, Full HD çözünürlük sunarken dokunmatik yapıda. 300 nit parlaklığa sahip olan ekran NTSC renk gamının yüzde 72’sini kapsıyor.

Swift 5’in 56 Wh’lik pilinin 30 dakikalık sorumluluk ile 4 saat dilekçe imkanı sunabildiği belirtiliyor. Ekim ayında satışa sunulacak olan bilgisayarın açılış fiyatı 1099 Euro olarak açıklandı.

Acer Predator Helios / Triton ve Nitro Gaming yenilendi

Swift serisi ile sınırlı kalmayan Acer oyun ve performans ihtiyacına yanıt veren dizüstü bilgisayarlarını da yeniledi. Acer’ın oyuncu dizüstü bilgisayarları serisi 10. cins Intel Core işlemci seçenekleri ve GeForce RTX 2080 Super’e değin uzanan ekran kartları ile donatıldı.

Bu sayede performans konusunda sınırlar zorlanabiliyor. Hem Predator ve Nitro serisine 240 Hz  ve 140 Hz ekranlar getirildi. Bu sayede oyunculara büyük bir fayda sağlanırken, Predator Helios 700 modelinde bir prensip imza atılarak PowerGem termal teknolojisinin kullanıldığı açıklandı.

Acer en yüksek performansı yerinde sıcaklıklarda sunmak için bu dizüstü bilgisayarlara gelişmiş termal tasarımlar, yeni soğutma teknolojileri ve ek ısı boruları eklediğini vurguluyor. Fiyatlara bakacak olursak: Predator Helios 700 modeli, Eylül ayında 2699 euro başlangıç fiyatı ile satışa sunulacak. Predator Helios 300 ise Temmuz ayında 1299 euro başlangıç fiyatı ile karşımıza çıkacak. Predator Triton 300 ise 1399 euro başlangıç fiyatına sahip.

ConceptD Serisi Yeni Monitörler, Dizüstü ve Masaüstü Bilgisayarlar!

İçerik üreticileri için geliştirilen ConceptD monitör, dizüstü ve masaüstü bilgisayar serisi yeni modeller ile güçlendirildi. Olağanüstü renk doğruluğuna sahip olan sertifikalı monitörler, profesyonel resim / video düzenleme işlemlerini en dürüst şekilde gerçekleştirmeyi sağlıyor.

Minik tasarım stüdyoları için geliştirilen yeni masaüstü bilgisayar ise profesyonel sınıf grafik performansını küçük bir kasayla sunuyor. Seriye eklenen modeller aralarında, sık yolculuk eden içerik üreticiler için dönüştürülebilir tasarıma sahip ConceptD 3 Ezel dizüstü bilgisayar, ufak şirketlerde çalışanlara yönelik güçlü ConceptD 100 masaüstü bilgisayar ve bilgisayar grafikerleri için ConceptD CP5, ConceptD CP3 ve ConceptD CM3 adlı üç yeni monitör bulunuyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.