DOLAR 32,3628
EURO 34,8966
ALTIN 2.385,77
BIST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
16°C
Hafif Yağmurlu
Cts 18°C
Paz 20°C
Pts 21°C
Sal 24°C

ABD’de bir hastanenin güvenlik görevlisi, 79 yaşındaki kadının cesedi ile ilişkiye girerken yakalandı

ABD’de morgda 79 yaşındaki kadının cesediyle cinsel ilişkiye giren güvenlik görevlisi tutuklandı. YAŞLI KADININ CESEDİYLE İLİŞKİYE GİRERKEN YAKALANDI ABD’nin Arizona eyaletinde skandal bir olay meydana geldi. Bir hastanede güvenlik görevlisi olarak …

19.01.2024
A+
A-

ABD’de morgda 79 yaşındaki kadının cesediyle cinsel ilişkiye giren güvenlik görevlisi tutuklandı.

YAŞLI KADININ CESEDİYLE İLİŞKİYE GİRERKEN YAKALANDI

ABD’nin Arizona eyaletinde skandal bir olay meydana geldi. Bir hastanede güvenlik görevlisi olarak çalışan 46 yaşındaki Randall Bird, geçen Ekim ayında hastanenin morgunda 79 yaşındaki bir kadının cesedi ile cinsel ilişkiye girerken başka bir hastanın yakını tarafından yakalandı.

TUTUKLANDI

Görgü tanığının polise haber vermesi üzerine çalıştığı hastaneden kovulan ve hakkında soruşturma açılan Bird, geçen hafta tutuklandı. Polis, yaptığı incelemede, ismi açıklanmayan yaşlı kadının cesedinin üzerinde Bird’ün DNA’sını tespit etti.

“HİÇBİR ŞEY HATIRLAMIYORUM”

Bird, ifadesinde psikolojik rahatsızlıklarının olduğunu ve olay anında muhtemelen bir kriz geçirdiği için hiçbir şey hatırlamadığını söyledi. Bird’ün tutuklanmasının ardından hastaneden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: “Bir kişinin iddia edilen eylemleri nedeniyle üzüntü ve dehşet içindeyiz. Söz konusu kişinin hastanemizle ilişkisi kesilmiş olup soruşturma boyunca polisle işbirliği içinde olacağız.”

Kaynak: SonDakika.com / 3.Sayfa

Haberler.com

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.