DOLAR 32,4567
EURO 34,7928
ALTIN 2.440,77
BIST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Az Bulutlu
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cts 16°C
Paz 18°C
Pts 18°C
Sal 18°C

ABD Huawei Mate 20 satmayacak!

23.10.2018
A+
A-

Huawei Mate 20 serisi hem lansman haftası hem de sonrasında özellikleri ile dikkatleri üzerine toplamıştı. Android telefon dünyasına sert ve iddialı bir giriş yapan Mate 20 ailesi, performans testleri ile de dikkat çekmişti.

Mate 20 Pro performans test sonuçları nasıl?

Huawei’nin yeni amiral gemisi Mate 20 Pro performans test sonuçlarında nasıl? Kirin 980’li Mate 20 Pro performans test sonuçları ve iPhone Xs Max, Note 9 ve bir önceki model ile kıyaslaması haberimizde!

Bir süredir Huawei Mate 20 serisinin ABD satışına sunulmayacağı haberleri konuşuluyordu. Şirketin basın sözcüsü tarafından doğrulanan bu haber, Mate 20 bekleyenleri üzdü.

Basın sözcüsü, serinin Amerika Birleşik Devletleri için satışa sunulmayacağını fakat Mate 20 serisi bir cihaz almak isteyenlerin bazı e-ticaret sitelerinde ithalatçı garantili bir şekilde cihaza ulaşabileceklerini bildirdi.

Cihazın neden ABD’de satılmayacağı konusunda türlü türlü söylentiler var. Fakat en güçlü söylenti Amerika Birleşik Devletleri’nin Çin’i casuslukla suçlaması. Bu durum, Çin üretimi cihazların  ülkedeki verileri sızdırma ihtimaline karşın hükümetin aldığı bir önlem gibi gözüküyor.

Şu an için sadece Mate 20 ailesini etkileyen bu durum çözüme ulaşacak mı bilemiyoruz. Son olarak yapılan açıklamalara göre, Huawei Watch GT akıllı saatlerinin piyasaya sürülmesi bekleniyor.

Peki sizce, Huawei gibi büyük bir şirket verileri sızdırarak kullanıcıların güvenini sarsar mı?

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.