DOLAR 32,1954
EURO 34,9823
ALTIN 2.515,60
BIST 10.882,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 25°C
Açık
İstanbul
25°C
Açık
Çar 22°C
Per 22°C
Cum 22°C
Cts 22°C

A101’e özel Honor modeli satışa sunulacak!

30.09.2018
A+
A-

Sık  sık uygun fiyata satışa sunduğu teknolojik ürünleri gündeme gelen A101, bu sefer ise özel bir Honor modelini Türkiye’de satışa sunmaya hazırlanıyor. Huawei’nin özellikleri dikkat çeken orta segment telefonunun önümüzdeki günlerde A101 aracılığıyla Türkiye’de satışa sunulacağı öne sürülüyor.

View this post on Instagram

Tahminleri alalım? ? @a101iletisim

A post shared by Honor Türkiye (@honorturkiye) on Sep 28, 2018 at 8:56am PDT

Henüz  ortaya atılan bu iddia hakkında şirket yetkilileri tarafından resmi bir açıklamanın yapılmadığını belirmekte fayda var. Ancak ilerleyen günlerde A101‘e özel olarak gelecek olan Honor modeli hakkında daha fazla detayın gün yüzüne çıkartılması bekleniyor. Kısacası şu anlık her şeyin bir söylenti olduğunun da altını özellikle çizelim.

Honor 7C özellikleri neler sunuyor?

Honor 7C’nin 5.99 inç büyüklüğünde ve 18:9 formatında olan ekranı 1440×720 piksel çözünürlük sunuyor. 2.5D kavisli yapıdaki bu ekranın yer aldığı cihaza, Qualcomm’un sekiz çekirdekli Snapdragon 450 işlemcisi eşlik ediyor.

14 nm fabrikasyon süreci ile üretilen Snapdragon 450, sekiz adet Cortex A53çekirdeğine ev sahipliği yapıyor. Çalışma frekansı 1.8 GHz‘e kadar ulaşabilen işlemciye, grafik tarafında gerekli olan gücü Adreno 506 sağlıyor.

Tercih edilen modele göre 3 GB / 4 GB RAM‘e sahip olan cihazın arka kamera kurulumu, 13 Megapiksel çözünürlüğündeki ana kamera ve derinlik algılama için kullanılan 2 Megapiksel çözünürlüğündeki ikinci kameradan oluşuyor.

Ön kısımda yer alan 8 Megapiksellik kamera ile kullanıcılara yüz kilidi ve her iki kamera ile portre modu sunuluyor.

Android Oreo işletim sistemi ve EMUI 8.0kullanıcı arayüzü ile kutudan cihazın parmak izi okuyucusu arkada yer alıyor. Dört farklı renk seçeneği ile satışa sunulan cihazın başlangıç fiyatının ise Çin pazarı için 115 Euro olarak açıklandığını da hatırlatalım.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.