DOLAR 32,2160
EURO 34,7566
ALTIN 2.393,48
BIST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Açık
İstanbul
19°C
Açık
Pts 22°C
Sal 25°C
Çar 19°C
Per 17°C

A101’den online mağaza sürprizi!

04.10.2018
A+
A-

Sık sık, yapmış olduğu kampanyalar ile gündeme gelen A101 bu sefer ise kullanıma sunmuş olduğu online alışveriş mağazası ile karşımıza çıktı.

online.a101.com.tr adresi ile e-ticarete adım atan perakende devi A101 yeni açmış mağazası ile birlikte kullanıcılarına çeşitli ürünler satacak.

Elektronikten tutun tekstile kadar birçok kategoride ürünlerini sergileyecek olan A101, ürün çeşitliliğini online mağazasına da aktarmış durumda.

E-ticarete adım atan perakende devi A101, başarılı satışlarını online mağazasıyla da devam ettirmek istiyor. Sık sık indirimleriyle müşterilerin ilgisini çeken A101, görünen o ki bu ilgiliyi dijital ortamda da sürdürmek istiyor.

Mağazanın açılışın ardından şirket yetkilileri tarafından yapılan açıklamada, satın alınan ürünlerin 1 veya 2 iş günü içerisinde kullanıcılara teslim edileceği belirtildi.

Başarılı grafiğini online mağazaya artırmayı hedefleyen şirket, ayrıca banka kartı, kredi kartı ya da  BKM Express gibi ödeme seçeneklerini de sunuyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.