DOLAR 32,2292
EURO 34,7549
ALTIN 2.415,97
BIST 10.268,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 17°C
Az Bulutlu
İstanbul
17°C
Az Bulutlu
Cum 16°C
Cts 21°C
Paz 18°C
Pts 19°C

Hafta Sonu Kripto Dünyasında Neler Olacak?

Hafta sonu kripto dünyasında neler olacak? Kripto para birimlerindeki son gelişmeleri, yatırım fırsatlarını ve piyasa analizlerini keşfedin. Kripto dünyasında yaşanan değişiklikleri yakından takip edin!

27.04.2024
A+
A-

Bu hafta sonu, borsa listeleri, geliştirici konferansları ve topluluk katılımı etkinliklerinin bir karışımıyla Bitcoin ve altcoin alanında bir aktivite kasırgası olacağa benziyor. İşte bazı önemli olayların dökümü…

Önemli Olaylar ve Etkinlikler

Önemli Olaylar ve Etkinlikler

  • BitMart, Bitbama’yı (BAMA) Listeliyor: 27 Nisan’da BitMart, BAMA tokenını listeleyerek Bitbama projesi için artan likidite ve potansiyel fiyat keşfi sağlayacak.
  • DODO Token Geçiş Oyu: DODO sahipleri, 200 milyon DODO tokenını DODO_chain’e taşıma ve gelir akışlarını yeniden yönlendirme teklifine oy verme fırsatına sahip olacak.
  • Autonolas Swaap Teklifi Oyu: Autonolas topluluğu, Swaap Earn’ün entegre edilmesi ve bir temsilcinin Olas Stack platformunda duraklatılması konusunda oy kullanacak.
  • Sei Web3 Japonya Günü: 27 Nisan’daki bu çevrimiçi etkinlik, sektörle ilgili öngörülerin ve özel konukların yer aldığı, Japonya’daki Web3 gelişimine odaklanıyor.
  • Unconference Bali: 27-28 Nisan tarihleri ​​arasında gerçekleşecek olan Unconference Bali 2024, blockchain topluluğu için ağ oluşturmayı ve yeniliği yeniden tanımlamayı amaçlıyor.
  • Çoklu Bana Her Şeyi Sor (AMA) Oturumları: Hafta sonu, Meson Network, Dingocoin ve Automata’dan proje temsilcilerinin yer aldığı çeşitli AMA’lar gerçekleşecek.
  • Ahtapot Network, Omnity Ağına Evriliyor: Bu, proje için önemli bir değişime işaret ediyor ve çabalarını tamamen Bitcoin ekosistemine odaklıyor.
  • Everscale Teklif Oyu: Everscale token sahipleri, WEVER tokenlerinin kurtarılması ve yeni bir likidite havuzu oluşturulmasına yönelik bir teklife oy verecek.

Yukarıdaki gelişmelerin yanı sıra, hafta sonu boyunca başka gelişmeler de olabilir. Sürekli gelişen blockchain ortamındaki en son gelişmelerden haberdar olmak için favori projelerinizi sürekli takip ederek güncellemelerden haberdar olabilirsiniz. Ayrıca, çeşitli kripto para haber kaynaklarını inceleyebilirsiniz.

Hafta Sonu Kripto Dünyasında Neler Olacak?

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter’da, Facebook’ta ve Instagram’da takip edin. Telegram ve Youtube kanalımıza katılın.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.