DOLAR 32,3645
EURO 34,6827
ALTIN 2.395,64
BIST 10.169,22
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Az Bulutlu
İstanbul
19°C
Az Bulutlu
Cum 15°C
Cts 19°C
Paz 20°C
Pts 22°C

A101’den 50 TL’ye Logitech M171 Mouse aldık Logitech M171 Mouse analiz videosu ile karşınızdayız. A101’de satılan Logitech M171 Mouse fiyat konusunda…

11.05.2020
A+
A-

Logitech M171 Mouse tahlil videosu ile karşınızdayız. Daha önce yüksek fiyat etiketine sahip mouse modellerini incelemiştik. Bu kez konuğumuz ise fiyatı ile dikkat çeken bir model.

Dilerseniz lafı daha artı uzatmadan sizleri bu analiz videosu ile baş başa bırakalım. İyi seyirler…

Logitech M171 Mouse özellikleri

Logitech M171 Mouse özellikleri ile ilgili detaylara ilk olarak tasarımdan başlayacak olursak, bu modelin uzun kullanım için tasarlandığını söyleyebiliriz. Her iki elle de kullanıma yerinde olan modelde sağ ve sol düğme fonksiyonları tekrar atanabiliyor.

Tak ve çalıştır temas ile gelen mouse için tek yapılması gereken, mouse ile birlikte gelen alıcıyı bir USB bağlantı noktasına takmak. Bu keza Windows hem de Mac bilgisayarlar için geçerli. Sonrasında herhangi bir eşleştirme yapılmasına lüzum olmuyor.

10 metre mesafeye dek 2,4 GHz hızında kablosuz bağlantı sunan model gecikme konusunda da kullanıcısını üzmüyor diyebiliriz. Natürel bu 10 metre mesafenin başvuru formu koşullarına ve çevresel koşullara kadar çeşitlilik gösterebileceğini belirtelim.

Son olarak gelelim bataryaya. Mouse kutudan bir adet AA kalem pil ile çıkıyor. Logitech‘in verilerine tarafından bu pil ile bir yıla kadar uygulama muhtemel. Hem batarya ömrünü uzatmak için mouse’un kullanılmadığı zamanlarda Açma/Kapama düğmesini göstermek gerekiyor. Natürel batarya ömrü de yeniden başvuru formu koşullarına kadar değişiklik gösterebilir.

Logitech M171 Mouse fiyat

Logitech M171 Mouse fiyat konusunda ayrıcalıklı bir model demiştik. A101’de satılan Logitech M171 Mouse modelini biz 50 TL gibi bir fiyata satın aldık. bu arada Mouse’un Mavi/Siyah, Kırmızı/Siyah ve iyice Siyah renk alternatifleri bulunuyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.