DOLAR 32,3000
EURO 34,7289
ALTIN 2.399,90
BIST 10.342,53
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Per 18°C
Cum 16°C
Cts 20°C
Paz 20°C

A101’de 99 TL’ye satılacak Mi Band 3 alınır mı? Yayınladığımız yeni videomuzda A101’de 99 TL’ye satılacak Xiaomi Mi Band 3 özellikleri neler yakından…

19.08.2020
A+
A-

A101’de 99 TL’ye satılacak Xiaomi Mi Band 3 

ShiftDelete.Net olarak farklı videolar ile karşınıza çıkmaya devam ediyoruz. Herkesin bildiği gibi Xiaomi, bileklikler konusunda oldukça yetenekli. Geçtiğimiz aylarda en yeni bilekliği Xiaomi Mi Band 5‘i tanıtan marka, herkes tarafından kabul görmüş durumda. Şimdi ise bu markanın 2 nesil önceki bilekliği uygun fiyatı ile A101’de satışa çıkıyor. Peki bu bilekliği almak ne kadar mantıklı? Dilerseniz sözü daha fazla uzatmayalım ve sizleri videomuz ile baş başa bırakalım.

Xiaomi Mi Band 3 özellikleri neler?

Xiaomi Mi Band 3, hareketlerimizi ve sağlımızı devamlı olarak kontrol eden bir akıllı bileklik. Gün içerisinde attığımız adımları sayabilen akıllı bileklik, kullanıcılara detaylı olarak birçok bilgi sunabiliyor. Kullanıcılar için uyku takibi de yapabilen Mi Band 3, kullanıcıların herhangi bir veri girmesine yada bir etkinlik başlatmasına ihtiyaç duymadan tüm detayları otomatik olarak takip ediyor. Bu takibin ardınan sabah uyandığınızda, gece boyunca nasıl bir uyku geçirmişsiniz grafik halinde öğrenebiliyorsunuz.

Uyku takibi ve adım sayar özellikleri belki de bu bilekliğin sahip olduğu en basit yetenekler. Bileklik, 2 farklı spor dalını akıllı bir şekilde takip edebiliyor. Bu spor dallarını seçtikten sonra, bileklik sporun bitişinin ardından sizlere detaylı bir özet sunabiliyor. Tüm bu özelliklerin yanı sıra bileklik, bizleri telefonumuza daha yakın bir hale getirebiliyor. Akıllı bileklik üzerinden uygulamalardan gelen bildirimleri görebiliyoruz. WhatsApp, Instagram gibi bildirimleri de bileklik üzerinden kolayca görebilmek mümkün. En çok merak edilen konular arasında akıllı bilekliğin arama yapıp yapamadığı özellikleri. Akıllı bileklik arama yapamıyor ancak gelen aramaları ekranında bizlere gösterebiliyor. Gelen aramaları açamasak bile red etme özelliği de bileklik özellikleri arasında.

Bileklik hakkında tüm fikirlerimizi söylediğimiz videomuzu izledikten sonra sizler de fikirlerinizi YouTube yorumları üzerinden bizlerle paylaşabilirsiniz.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.