İbiş’in Uzay Macerası Malatya’da Perde Açtı: Erzurum Devlet Tiyatrosu’nun Küçük İzleyicileriyle Buluşma
İbiş’in Uzay Macerası Malatya’da perde açtı; Erzurum Devlet Tiyatrosu’nun küçük izleyicileriyle buluşan renkli gösteri, hayal gücünü yukarı taşıyor.
Malatya Kongre ve Kültür Merkezi’nde bir perdeyle sahnelenen İbiş’in Uzay Macerası, Erzurum Devlet Tiyatrosu’nun özel gösterimi olarak izleyiciyle buluştu. Oğuzhan Vartolioğlu’nun yazıp yönettiği oyun, tek perdelik yapısıyla sahneye konuldu ve salonu öğrencilerle doldu.
Oyunda müjdalı bir performans sergileyen Burak Halit Günuğur, meddahlık rolünü başarıyla üstlendi. Kukla oyuncuları ise Berkay Alkan ve Saim Emirhan Kumru olarak sahnede yer aldı. Gösteri öncesi ve sonrası, genç izleyicilerin oyuna olan ilgisi dikkat çekti ve salon ticari bir atmosferin ötesinde samimi bir tiyatro deneyimi yaşadı.