Üsküdar’da Psikolojik Sorunları Olan Şahıs, Satırla Araçlara Zarar Verdi
Üsküdar’da psikolojik sorunlar yaşayan kişinin, satırla araçlara zarar vermesi haberiyle ruh sağlığına dikkat çekirken destek hatlarını da hatırlatıyor.
Üsküdar’da sabah saatlerinde gerçekleşen olayda elinde satır bulunan bir kişi, araçlara ve çöp kovalarına zarar verdi. Polis ekiplerince kısa sürede yakalanan şüpheli, hastaneye götürülerek tedavi altına alındı.
Olay, Ünalan Mahallesi’nde meydana geldi. M.T. (53) adlı şüpheli, park halinde bulunan araçlara zarar verdi ve çöp kovalarına zarar gördü. Görüntüler sosyal medyada da paylaşıldı ve kısa süre sonra güvenlik güçlerince yakalandı.
İlk incelemede, M.T.’nin psikolojik tedavi gördüğü ve ikametinde yalnız yaşadığı belirlendi; ilaçlarını kullanmadığı tespit edildi. Şüpheli hakkında mala zarar verme ve TCK 213 suçlarından adli işlem başlatıldı. Gelen işlemlerin ardından M.T., Erenköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi’nde tedavi altına alındı.
İSTANBUL – Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa