DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C
İstanbul
°C
°C
°C
°C
°C

Balıkesir Savaştepe’de Feci Kaza: 2 Ölü, 2 Yaralı

Balıkesir Savaştepe’de meydana gelen korkutucu kazada 2 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi ise yaralandı. Detaylar ve gelişmeler için haberimizi okuyun.

17.06.2025
A+
A-

Balıkesir’in Savaştepe ilçesinde meydana gelen korkutucu trafik kazası

İstanbul-İzmir otoyolu üzerinde gerçekleşen trajik olayda, bir otomobilin tıra çarpması sonucu maalesef 2 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi ise yaralandı. Olayın hemen ardından, olay yerinde hayatını kaybedenlerin sayısı netleşti ve yaralıların sağlık durumu hakkında bilgi alındı.

Olay yerine hızla ulaşan sağlık ve jandarma ekipleri, kazanın şiddetini gözler önüne sererken, bölgedeki trafik akışı geçici olarak kontrollü hale getirildi. Feci Çarpışma: Otomobil ve Tırın Korkutucu Teması

Kazanın Ayrıntıları

Kaza, Balıkesir’in Savaştepe ilçesinin otoyol bağlantı noktası civarında, sabah saatlerinde gerçekleşti. 26 yaşındaki K.D.E. yönetimindeki 34 FZ 0597 plakalı otomobil, aynı istikamette seyreden ve 40 yaşındaki Y.D. idaresindeki 41 ARE 808 plakalı tıra arkadan hızla çarptı. Çarpmanın etkisiyle otomobil adeta hurdaya dönerken, araçtaki dört kişiden ikisi olay yerinde yaşamını yitirdi.

Ölü ve Yaralıların Durumu

Kazada hayatını kaybedenler, N.İ. (81) ve S.N. (49) isimleriyle tanındı. Otomobil sürücüsü K.D.E. ile yolculardan N.G.K. (71) ise hafif şekilde yaralandı ve ilk müdahaleleri olay yerinde yapıldı. Yaralılar, sağlık ekipleri tarafından Balıkesir Atatürk Şehir Hastanesi’ne sevk edildi ve hayati tehlikelerinin bulunmadığı bildirildi.

Olay Yeri ve Trafik Durumu

İtfaiye, sağlık ve jandarma ekipleri, olay yerine hızla intikal ederek geniş çaplı güvenlik önlemleri aldı. Olay yerinde yapılan ilk incelemeler ve araştırmalar sonucunda, ölümlerin ve yaralanmaların nedenleri detaylı bir şekilde araştırılıyor. Cenazeler, morga kaldırıldı ve olay yerinde otomobil ile tırın kaldırılmasıyla trafik normale döndü.

Trafik ve Güvenlik Önlemleri

Kazada dolayı, İstanbul-İzmir otoyolunun Savaştepe bölümü uzun süre trafiğe kapandı. Uzun araç kuyrukları oluşurken, ekiplerin hızlı müdahalesi sayesinde yol tekrar trafiğe açıldı. Yetkililer, kazanın en büyük nedenleri arasında aşırı hız ve takip mesafesinin ihlali olduğunu belirtti.

Bu üzücü olayın ardından, yetkililer kazayla ilgili detaylı soruşturma başlattı ve olayın tekrar yaşanmaması adına önlemler artırıldı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.