DOLAR 32,3374
EURO 34,8108
ALTIN 2.390,60
BIST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Açık
İstanbul
19°C
Açık
Pts 21°C
Sal 24°C
Çar 19°C
Per 16°C

9.9 TL ile telefonunuza geniş açı kamera eklemek Telefona geniş açı kamera nasıl eklenir sorusuna en uygun fiyatlı çözüm ile cevap arıyoruz. 9.9 TL’ye…

17.01.2020
A+
A-

Dilediğiniz tüm telefonlarda kullanabileceğiniz lensleri sizler için denedik ve videoda değerlendirdik. Dilerseniz sözü daha fazla uzatmayalım ve sizleri videomuz ile baş başa bırakalım.

Telefonum için lensleri nereden alabilirim?

Eğer bu lenslerden sizde satın almak isterseniz buraya tıklayarak veya aşağıdaki görsele tıklayarak Hepsiburada güvencesi ile satın alabilirsiniz.

Telefona geniş açı kamera nasıl eklenir?

3 farklı lens seçeneği ile karşımıza çıkan set, 2 farklı ürün ile geliyor. Bu ürünlerden bir tanesi hem geniş açı lens, hem de makro lens görevi görüyor. Bir nesneye yaklaştıkça daha fazla detay gösteren bu lens, uzaklaştıkça açının genişlemesi ile beraber daha fazla bir görüş açısı kazanmanıza neden oluyor.

İkinci lens ise balık gözü lensimiz. Bu lens, çektiğiniz alanı 180 derece gösterebiliyor ve size daha fazla görüş açısı sunabiliyor. Ancak bizim satın aldığımız modelde bir takım bulanıklık sorunlarının bulunmasının yanı sıra görüntüde hafif bozulma olduğunu belirtmekte fayda var. Ayrıca balık gözü lenslerde, görüntü üzerinde bir takım bozulmaların normal olduğunu belirtmekte de fayda var.

Biz, fikirlerimizi video içerisinde söyledik, siz de fikirlerinizi videomuzu izledikten sonra yorumlar kısmında bizlerle paylaşabilirsiniz. İyi seyirler.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.