DOLAR 32,3596
EURO 34,7347
ALTIN 2.393,18
BIST 10.208,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Az Bulutlu
İstanbul
19°C
Az Bulutlu
Cum 15°C
Cts 18°C
Paz 20°C
Pts 21°C

5G’li Xiaomi Mi Mix 3 ortaya çıktı!

23.11.2018
A+
A-

Weibo üzerinden aktarılan bilgilere göre 5G destekli Mi Mix 3 modeli, Xiaomi’nin başkanı Lin Bin tarafından yeniden gün yüzüne çıkartıldı. Lin Bin yapmış olduğu paylaşım ile birlikte Xiaomi’nin yeni amiral gemisinin 5G’li versiyonunu yakında piyasaya sürüleceğini de müjdeledi.

Uygun ortamlarda yapılan 5G testleri sonucunda, yüksek bağlantı hızına ulaşabilen model CES 2019 veya MWC 2019′da resmi olarak lanse edilmesi de ön görülüyor.

Böylece 5G destekli özel bir modelini piyasaya sürecek olan Xiaomi,  Samsung’un tanıtacağı 5G’li Galaxy S10 modeline doğrudan rakip olacak.

Tüm bu yaşanan gelişmelerin ardından Mix 3, önümüzdeki haftalarda düzenlenecek olan lansman sonrasında, Avrupa pazarında satışa sunulacak.  Sızdırılan bilgiler doğrultusunda Mix 3, 1 Aralık 2018 tarihinde de Avrupa’da satışa sunulacağı iddia ediliyor.

Xiaomi Mi Mix 3 kızağı ne kadar dayanıklı?

Xiaomi Mi Mix çentikli tasarımların aksine, beklenmedik bir şekilde piyasaya sunuldu. Şimdi Xiaomi Mi Mix 3 kızağı ile ilgili ilginç bir dayanıklılık test yapıldı.

Xiaomi Mi Mix 3 özellikleri neler sunuyor?

Uzunca bir süre sızıntılar konu olan Xiaomi Mi Mix 3 sonunda resmi olarak tanıtıldı. Mi Mix ve Mix Mix 2 ile başlatılan çerçevesiz ekran tasarımı yeni nesil telefonunda daha üst seviyelere çıkartılıyor. Kızaklı kamera tasarımıyla gelen yeni amiral gemisi oldukça iddialı geliyor.

6.4 inç boyutundaki AMOLED ekranın üzerine kurulan Xiaomi Mi Mix 3 yüzde 93’lük ekran kasa oranıyla da oldukça dikkat çekiyor. Full HD+ çözünürülüğü ile kaliteli diyebileceğimiz bir ekran deneyimi vaat eden Mix 3’ün ekranı ise 2340x 1080 piksel çözünürlük sunuyor.

10 nm üretim süreci ile üretilen Snapdragon 845 işlemcisinden gücünü alan akıllı telefona, grafik tarafında gerekli olan gücü ise Adreno 630 GPU veriyor.Mi Mix 3 modelindeki bu işlemciye ise 6/ 8/10 GB LPDDR4x RAM ve 128/256 GBdahili depolama alanı eşlik ediyor.

Söz konusu telefon hakkında detaylı bilgilere buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.