DOLAR 32,5861
EURO 34,7910
ALTIN 2.509,72
BIST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 14°C
Yağmurlu
İstanbul
14°C
Yağmurlu
Cts 19°C
Paz 21°C
Pts 22°C
Sal 22°C

5.699 TL Oyuncu bilgisayarı incelemesi ve Oyun testi Sinerji Spica oyuncu bilgisayarı analiz videosu ile karşınızdayız. 5.699 TL’ye bu donanımları bir …

29.06.2020
A+
A-

Son zamanlarda sizlerden gelen talepler doğrultusunda Sinerji Bilgisayar ile fiyatıyla ve performansıyla uyarı çeken Spica oyuncu bilgisayarını bir araya getirdik. Gücünü AMD’nin Ryzen 5 3500X işlemcisinden bölge bu bilgisayar, 3.6 ghz base clock 4.1 ghz’de boost clock hızına sahip. Dilerseniz sözü daha pozitif uzatmadan sizleri tahlil videosu ile baş başa bırakalım. İyi seyirler

Sinerji Spica özellikleri

İşlemciden bahsettik şimdi sıra geldi sistemin en önemli parçalarından biri olan ekran kartına. Ekran kartı tarafında GIGABYTE’IN WINDFORCE serisinden AMD 5600XT modeli ile karşılaşıyoruz. Performansıyla oldukça hayranlık uyandıran bu ekran kartı  6 GB ve 192 bit değerlerine sahip.

Üzerinde bulunan 2 adet fan baştan sona de gayet serin bir şekilde çalışabiliyor. Ekran kartından daha sonra acilen RAM’in detaylarına bakalım. Bu bilgisayarda GEIL’ın 2×8 16 GB RAM’i yer alıyor. Artık oyun bilgisayarlarında biz 8 GB RAM’i nasihat etmiyoruz. Bundan nedeniyle da dual channel’ın vermiş olduğu performansı yaşayabilmeniz adına bu bilgisayarda 16 GB 3000 Mhz hızında çalışan RAM’ler kullandık.

Derhal geldik anakart tarafına. Sinerji Spica oyuncu bilgisayarında anakart olarak GIGABYTE’ın oldukça popüler olan B450M S2H anakartını kullandık.Bu anakart fiyat performans oranıyla dikkat çeken oldukça başarılı bir anakart. İlerleyen dönemlerde M2 SSD kullanmanıza da imkan veren bu anakart, azami 32 GB’a dek RAM destekliyor.

Depolama tarafında ise KINGSTON’un 480 GB‘lık bir SSD modeliyle karşılaşıyoruz. Bu SSD 500mb okuma 450 mb yazma hızına sahip. Oyuncu bilgisayarı için bu SSD yeterli olacaktır. Eğer daha pozitif depolama alanı isterseniz HDD yada bir M2 SSD satın alabilirsiniz. 

çoğunlukla Sinerji Spica’nın donanımlarından bahsettik. Şu Anda dış kasa ve zorlama kaynağının detaylarına sizlerle birlikte bir göz atalım. Zor kanyağı olarak bu bilgisayarda Frisby’nin 650W 80+ sertifikasına sahip verimlilik konusunda başarılı olan baskı kanyağı yer alıyor.

Dış kasa olarak da Frisby’nin FC 8930G modeli ile karşılaşıyoruz. Ön tarafında yer alan ızgaralı inşa sayesinde bu kasanın içi epeyce serin. Ön tarafta 2, arkadaki tarafta ise bir adet RGB fan yer alan bu kasanın tabi tarafında da templeri sırça kullanılmış.

Donanımlarıyla ve performansıyla uyarı çeken oyuncu bilgisayarı Sinerji Spica’yı 5699 TL’ye satın olmak ve detaylara bakmak için: https://bit.ly/2NyALEc

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.