DOLAR 32,5916
EURO 34,8605
ALTIN 2.501,97
BIST 9.685,05
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 14°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
14°C
Hafif Yağmurlu
Cts 20°C
Paz 21°C
Pts 22°C
Sal 22°C

4K çözünürlüklü Pixelbook Go satışta Google Pixel 4 ailesi ve Pixel Buds ile birlikte tanıttığı yeni dizüstü bilgisayarları Pixelbook Go …

14.12.2019
A+
A-

Google geçtiğimiz Ekim ayında düzenlediği etkinlikte diğer modellere göre daha ucuz olan Pixelbook Go’yu tanıttığında, 4K ekranlı model yapılandırmasının yolda olduğunu belirtmişti. Bugün ise 4K çözünürlüklü Google Pixelbook Go satışa çıktı.

4K konfigürasyonu, temel modelden iki kat daha pahalı olan Pixelbook Go 1399 dolar fiyat etiketi ile satışa çıktı. Google’ın Pixelbook 2-in-1 modelinin 999 dolar tutarındaki temel fiyatına bakacak olursak oldukça yüksek bir fiyat etiketi ile satışa sunuldu. Fakat Go’nun temelinde uygun fiyatlı bir alternatif olması yatıyordu.

Bununla birlikte, Pixelbook Go’nun 13.3 inçlik ekranında 4K‘lık bir ekran çözünürlüğünün kullanıcılar açısından çok da büyük bir fark yaratmayacağı düşünülüyor. Detay görebilmek için daha büyük ekranlı modellerin seçileceği düşünülüyor.

Fakat ince tasarımı ve oldukça sessiz klavyesiyle de MacBook Air modellerinin bir alternatifi olup olamayacağı düşünülüyor. Cihazın tüm teknik özellikleri ve detayları için aşağıdaki yazımızı okuyabilirsiniz.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.