DOLAR 32,2709
EURO 35,0955
ALTIN 2.468,78
BIST 10.319,96
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 23°C
Açık
İstanbul
23°C
Açık
Cts 21°C
Paz 24°C
Pts 23°C
Sal 24°C

4 yaşındaki kızını boğarak öldürdü!

29.06.2020
A+
A-

İzmir Konak’ta geçtiğimiz hafta dedesi Kemal Erdamar göre Tepe Eğitim ve Araştrma Hastanesi’ne baygın halde getirilen 4 yaşındaki Bahar Erdamar hayatını kaybetti. Olayın arkasından başlatılan soruşturma ise, bir vahşeti gözler önüne serdi. Annesi tarafından cinayete kurban dışarı giden minik kızla ilgili detaylara Yeni Asır Gazetesi’nden Fatih Şendil ulaştı.

İŞ ARKADAŞIYLA EVLENDİ

Bir yemek yemek fabrikasında çalışan iki çocuk annesi Betül Fitil, 2015’te eşinden ayrıldı. Ardından benzer işyerinde aşçı olarak çalışan Mert Erdamar’dan hamile olduğunu öğrenince onunla evlenmek zorunda kaldı oysa bu evliliğinde de mutluluğu bulamadı. Betül Fitil, üçüncü çocuğuna Bahar adını verdi. Mert Erdamar’la da anlaşamayan ve eşinin ailesi göre da beğenilmeyen Betül Fitil, 2019’da eşinden boşandı ve çocuğun velayetini de Erdamar’a bıraktı.

Fakat ufak kız, annesi Betül Fitil ile kalmaya devam etti. Kızının babasından boşandıktan sonra da kavga ve tartışmalara devam eden Betül Fitil, durum günü yine telefonla ikinci eşiyle tartıştıktan daha sonra yatak odasından aldığı tülbenti önce bağırmasın diye kızının ağzına tıktı. Ardındaki gözü dönen Betül Fitil, kızının yüz
ünü yastıkla kapattı.

EVE GELEN DEDESİ FARK ETTİ

Nefessiz kalan minik kız, bir zaman sonradan boğularak öldü. Olaydan sonradan hiç bir şey olmamış gibi yatak odasından salona geçen Batül Fitil, oturup çayını sigarasını içmeye başladı. O sırada eve gelen dede Kemal Erdamar, torununu cansız görünce Betül Fitil’e ne olduğunu sordu. “Bilmiyorum, yatıyordu” cevabını alan Kemal Erdamar ufak Bahar’ı alıp hastaneye götürdü. Yokuş Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde ortaya çıkan vahşet sonrası gözaltına alınan ve timsah gözyaşları döken cani anne, polis sorgusunda suçunu itiraf etti.

‘EN AGIR CEZAYI VERSİNLER’

Vahşi cinayetle ilgili soruşturma devam ederken, olayı öğrenen baba Mert Erdamar ise acı haberle yıkıldı. Dört yaşındaki kızının öz annesi tarafından katledildiğini öğrenen Erdamar asap krizi geçirirken, eski eşine en ağır cezanın verilmesini istedi.

İNTİHARI DA DENEMİŞ

Polisin bile kanını donduran soğukkanlılıkla işlediği vahşeti bir bir anlatan cani anne Betül Fitil, kızını boğarak öldürdükten sonra birkaç kere intihar girişiminde bulunduğunu ama başaramadığını anlattı. Doktor raporu alındıktan sonradan İzmir Cumhuriyet Başsavcılığına sevk edilen cani anne, çıkarıldığı nöbetçi mahkemece tutuklandı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.