DOLAR 32,2081
EURO 34,8604
ALTIN 2.444,95
BIST 10.218,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Paz 16°C
Pts 19°C
Sal 20°C
Çar 20°C

Tarkan: “Çok sarsıldım, kendime gelemiyorum”

30.06.2021
A+
A-

Alınan karara tepkiler çığ gibi büyürken bir açıklama da ünlü sanatçı Tarkan’dan geldi.

Sosyal medya hesabından açıklama yapan Tarkan, “Bugün hepimizin kanını donduran Elmalı Davası konusu beni de çok sarstı. Kendime gelemiyorum” dedi.

BAKANLIĞIN AÇIKLAMASINA TEPKİ

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’nın yaptığı “Takibini sürdüreceğiz” açıklamasına tepki gösteren Tarkan, şu ifadeleri kullandı;

“Çünkü biliyoruz bunlar her zamanki altı boş laflar, vaatler. Bu kaçıncı takipsiz kalan dava ve kaçıncı cezası verilmeyen, serbest bırakılan sapıklar. İcraat istiyoruz, sonuç istiyoruz artık. Yetkili merciler acilen harekete geçmeli ve bu ayıbımızın önüne geçmek için hemen gereği neyse yapmalı.

Çocuklarımıza sahip çıkmanızı, bu sapıklardan korumanızı istiyoruz. Yani hukuki düzenlemelerle çocuk çocuk istismarının ivedilikle önüne geçilmesini, bu iğrenç mahlukların çok ağır cezalarla cezalandırılmalarını istiyoruz.

Her geçen gün bir çocuğun daha çocukluğu, safiyeti, hayatı, geleceği elinden alınıyor. Yetkili merciler acilen harekete geçmeli ve bu ayıbımızın önüne geçmek için hemen gereği neyse yapılmalı.

Ben de bu ülkenin bir bireyi olarak bu utanç verici konunun çözülmesi için ne gerekirse yapmaya hazırım.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.