DOLAR 32,4925
EURO 34,8579
ALTIN 2.482,61
BIST 9.530,47
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Az Bulutlu
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Cum 16°C
Cts 19°C
Paz 20°C
Pts 18°C

3. Türkiye Azerbaycan Kardeşlik Ödülleri 14 Kasım’da Sahiplerini Buluyor

23.10.2019
A+
A-

BHS Group Atakan TAŞUR ve İstanbul Azerbaycan Dostluk Derneği’nin 3. kez düzenleyeceği Türkiye & Azerbaycan Kardeşlik Ödülleri gecesi 14 Kasım Perşembe akşamı ”Grand Hyatt İstanbul’da sahiplerini buluyor.

Bu sene 3. kez gerçekleştirilecek olan, 3.Türkiye & Azerbaycan Kardeşlik Ödülleri gecesi iki ülkenin Sanat,Siyaset,Spor ve İş Dünyası’nı bir arada buluşturmayı hedefliyor.

14 Kasım Perşembe akşamı ödüllerin sahiplerini bulacağı gecede,’’İKİ DEVLET TEK MİLLET’’ duygusu iki ülkeye yansıtılacaktır. İki kardeş ülkenin bir arada buluşacağı bu anlamlı geceyi Azerbaycan’nın devlet kanalı AZ TV ekrana getirecektir.

Geçtiğimiz sene Aralık ayında 2.si düzenlenen Türkiye & Azerbaycan Kardeşlik Ödülleri gecesi, birçok ünlü isimler ile iki ülkenin basınında büyük yankı uyandırmıştı. Bu önemli organizasyonun amacı; iki kardeş ülkenin enlerini bir arada toplayarak, birlik ve beraberliğimizi tüm Dünya’ya yaymaktır.Sanat, Siyaset, Spor ve İş Dünyası’nın en iyilerinin ödüllendirileceği geceye Azerbaycan’ın ve Türkiye’nin tanınmış simaları da gecede yer alacaktır. Geçen sene düzenlenen 2,kardeşlik ödüllerinde; Koray AVCI,Ebru YAŞAR, Emre KAYA, Tuğba YURT, Hakan PEKER, Ömür GEDİK gibi ünlü isimler ödüle layik görülmüştü.

3.Türkiye & Azerbaycan Kardeşlik Ödülleri gecesinin genel koordinatörlüğünü Evo Şirketler Grubu sahipleri Evren Yaşlak ve Evrim Yaşlak, Sanat koordinatörlüğünü Azerbaycan’dan Omar Şahin yaparken, Türkiye’den de Zeki SİNCAR prodüksiyon üstlendi. Sunuculuğunu da Merve AKINCI ile Mert PALAVAROĞLU gerçekleştirecektir.

 

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.