DOLAR 32,2657
EURO 34,7432
ALTIN 2.400,29
BIST 10.336,50
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 24°C
Az Bulutlu
İstanbul
24°C
Az Bulutlu
Çar 19°C
Per 17°C
Cum 16°C
Cts 20°C

2,500 TL Altı En İyi Telefonlar – Kısayol # Bölüm 9

06.12.2018
A+
A-

Hepsiburada sosyal medya hesaplarından izleyebileceğiniz Kısayol programının altıncı bölümüyle sizleri baş başa bırakıyoruz. Her Perşembe saat 16.00’da sizleri Kısayol programımıza bekliyoruz. Herkese iyi seyirler… 

Hepsiburada YouTube kanalı
Hepsiburada Facebook sayfası
Hepsiburada Instagram sayfası

Geleceğe dönüş – Kısayol # Bölüm 1

HepsiTV’de her Perşembe akşamı saat 19.00’da yayınlanan yeni teknoloji programımız Kısayol başladı. İlk bölümümüz “Geleceğe Dönüş” sizlerle. İyi seyirler…

Sesli asistanların evrimi – Kısayol # Bölüm 2

HepsiTV’de her Perşembe akşamı saat 19.00’da yayınlanan yeni teknoloji programımız Kısayol başladı. İkinci bölümümüz “Sesli asistanların evrimi” sizlerle!

Telefon kameraları ve yapay zeka – Kısayol # Bölüm 3

HepsiTV’de her Perşembe akşamı saat 19.00’da yayınlanan yeni teknoloji programımız Kısayol başladı. Üçüncü bölümümüz “Telefon kameraları ve yapay zeka” sizlerle

Akıllı saatler en iyi arkadaşınız olur mu? – Kısayol # Bölüm 4

HepsiTV’de her Perşembe akşamı saat 19.00’da yayınlanan yeni teknoloji programımız Kısayol başladı. Dördüncü bölümümüz “Akıllı saatler en yakın arkadaşımız mı?” sizlerle

Hızlı şarj teknolojileri ve aksesuarlar- Kısayol # Bölüm 5

Yeni teknoloji programımız Kısayol başladı. Beşinci bölümümüz “Hızlı şarj teknolojileri ve aksesuarlar” sizlerle. Önceki bölümleri aşağıdaki linklere tıklayarak izleyebilirsiniz.

Mobil oyunlar ve aksesuarlar- Kısayol # Bölüm 6

Kısayol programımızın yeni bölümü yayında! Altıncı bölümümüz “Mobil oyunlar ve aksesuarlar” sizlerle. Önceki bölümleri aşağıdaki linklere tıklayarak izleyebilirsiniz.

Yeni nesil masaüstü PC’ler! Kısayol # Bölüm 7

Kısayol programımızın yeni bölümü yayında! Altıncı bölümümüz “Yeni nesil masaüstü PC’ler!” sizlerle. Bu bölümde yeni nesil All-In-One bilgisayarları konuşuyoruz.

Vlogger Ekipmanları Kısayol # Bölüm 8

HepsiTV’de her Perşembe akşamı saat 16.00’da yayınlanan yeni teknoloji programımız Kısayol tüm hızıyla devam ediyor. Sekizinci bölümümüz “Vlogger Ekipmanları” sizlerle.

Dokuzuncu bölümde nelerden bahsettik?

Haftanın Gündemi

Snapdragon 855 5G desteğiyle duyuruldu!

Qualcomm Summit etkinliğinde Snadpragon 855 üst seviye işlemci tanıtıldı. İşte 5G desteği ve 4. nesil yapay zeka ünitesi ile dikkat çeken Snapdragon 855 özellikleri ve tüm detayları!

PlayStation Classic Türkiye’de satışa çıktı!

Sony, PlayStation 1 sevenler için PlayStation Classic adlı cihazı duyurmasıyla kullanıcıları sevindirmişti. Bugün ise birçok kullanıcı tarafından heyecanla beklenen cihaz satışa çıkarıldı!

Nvidia’dan 13 bin TL’lik dev: Titan RTX!

Nvidia uzun zamandır merakla beklenen ve RTX ailesinin en güçlü üyesi olacak Titan RTX modelini gün yüzüne çıkardı.

En İyi Android Uygulamaları açıklandı!

Bu yılın En İyi Android Uygulamaları belli oldu. Her yıl düzenli olarak düzenlenen Google Play Best of 2018 etkinliğinde çeşitli kategorilerde ödül alan uygulamalara ödülleri verildi. İşte, detaylar!

YouTube iOS ve Android sürümleri için bomba özellik!

YouTube iOS ve Android kullanıcılarına yeni özellikler sunmaya devam ediyor. Bugün yapılan açıklama ile birlikte YouTube’un yeni ön izleme özelliğini resmi olarak duyuruldu!

PUBG Mobile büyük başarıya imza attı!

Milyonlarca oyuncunun severek oynadığı PUBG Mobile aktif kullanıcı sayısı ile birlikte oldukça büyük bir başarıya imza attı. PUBG Mobile başarıdan başarıya koşmaya devam ediyor!

Bunları Biliyor Muydunuz? (Teknolojinin Doğru Bilinen Yanlışları)

Bu bölümümüzde, her zaman olduğu gibi doğru bilinen yanlışları ve birbirinden ilginç durumları sizler ile paylaşıyoruz.

PS4 ve Xbox One’ın oyun kontrolcülerinin bilgisayarda çalışabildiğini biliyor muydunuz?

RAM kapasitesi büyük olan ürün, her zaman hızlı mı çalışır? RAM’in bize sunduğu gerçek fayda neler?

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.