DOLAR 32,3374
EURO 34,8108
ALTIN 2.390,60
BIST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
16°C
Hafif Yağmurlu
Cts 18°C
Paz 20°C
Pts 21°C
Sal 24°C

2021 Ford F-150, Tesla özelliği ile geliyor! 2021 Ford F-150, çoğu buluş ile sürücülerin beğenisine sunuldu. Yeni model, internet üzerinden güncelleme…

26.06.2020
A+
A-

Ford markasının en fazla bilinen ve Amerika’da en fazla seçim edilen modellerinden biri olan F-150, yeni versiyonu ile daha iyi bir sürüş deneyimi yaşatacak.

Sürücüler, internet üzerinden güncelleme özelliği baştan sona yeni özellikleri servise gitmeye ihtiyaç duymadan aktifleştirebilecek. Yeni model, Sync 4 adı verilen veri-ağırlama sistemini içerecek. Bu özellikler tamamen yeni F-150 yüksek standartlardaki ilk pikap vasıta olacak.

Geliştirilen konsol tasarımı doğru vites topuzu katlanabilir ülkü geldi. Bu sayede daha fazla yer sağlanacağını bildiren Ford yetkilileri, dizüstü bilgisayar kullanabilecek dek bölge artışı olduğunun altını çizdi.

Pro Power Onboard adı bahşedilen yeni sistem bir uçtan bir uca sürücüler harici elektrik kaynağına sahip olacak. 120 Volt prizler ile gelecek olan nitelik 2 kW enerji üretebilecek. Ayrıca 240 Volt isteyen kullanıcılar için 7.2 kW versiyonu da yer alacak. Yetkililer, “Bu nitelik doğru istediğiniz herhangi bir yerde inşaat işlerinizi halledebileceksiniz.” ifadelerini kullandı.

Gücünü 45 beygir elektrikli motor ve çift turbo 3,5 litrelik V6 motordan alacak olan F-150, 10 vitesli otomatik şanzıman ile karşımıza çıkıyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.