DOLAR 32,3254
EURO 34,7388
ALTIN 2.408,18
BIST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cum 17°C
Cts 19°C
Paz 20°C
Pts 22°C

iPhone SE 2 nerede üretilecek?

27.03.2018
A+
A-

Apple’ın bu yıl tanıtacağı iddia edilen yeni iPhone SE modeli ile ilgili raporlar oldukça çelişkili. Bazı analistler şirketin iPhone X benzeri bir tasarıma sahip, ancak biraz daha düşük donanımlı bir model ile karşımıza çıkacağını iddia ediyorlar. Apple’ın ikinci nesil iPhone SE planı olmadığını düşünen analistler de var.

Bugün yayınlanan bir rapora göre Apple, iPhone SE 2’yi Hindistan’da özel olarak üretecek. İddianın kaynağı olan Tekz24, Ocak ayında yeni iPhone SE’nin cam tasarıma ve kablosuz şarj özelliğine sahip olacağını da iddia etmişti.

Apple, geçtiğimiz yıl Hindistan pazarında daha etkin olmak için ülkede yerli üretime başlamıştı. Şirket iPhone SE birimlerinin bir kısmını Hindistan’da üretiyor. ABD ile Çin arasında yaşanan vergi krizi Apple’ın Hindistan üretimine ağırlık vermesine sebep olabilir. Ancak Hindistan’da şirketin üretim ihtiyacını karşılayacak kadar büyük tesisler şimdilik bulunmuyor.

Tekz24, yeni iPhone SE’nin daha erken piyasaya sürülecek şekilde planlandığını, ancak hükümet politikaları ve diğer kısıtlamaların Apple’ı ertelemeye zorladığını iddia ediyor. Tekz24’e göre iPhone SE 2,  4 ya da 4,2 inçlik ekran, 2 GB RAM, 32 / 128 GB dahili depolama, 1700mAh pil, A10 işlemci ile gelecek ve 400 dolar fiyat etiketi ile satışa sunulacak.

FBI’dan şoke eden iPhone açıklaması!

FBI, olaylarla ilgili kanıt bulmak üzere ilginç yöntemlere başvurabiliyor. Büro, iPhone kilidi açmak için ölenlerin parmaklarını kullandığını doğruladı.

iPhone SE 2 ile ilgili iddialar şüpheli. iPhone X tasarımına ve özelliklerine sahip, hayal ürünü olduğu düşünülen tasarımlar gördük. Belki bu tasarımda olmayabilir. Ancak amiral gemi modellerinin her yıl 1000 doların üzerinde fiyatla satılacak olması Apple’ın daha makul fiyata sahip modeller üretmesine sebep olabilir.

Sizce Apple böyle bir model piyasa sürecek mi?

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.