DOLAR 32,5836
EURO 34,6522
ALTIN 2.527,59
BIST 9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Az Bulutlu
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Cum 15°C
Cts 20°C
Paz 21°C
Pts 20°C

2020 Mercedes GLA Türkiye’de! İşte fiyatı Aradan geçen 7 aylık sürenin arkasında yeni GLA ülkemizde asfalta iniyor. 2020 Mercedes GLA Türkiye fiyatı…

01.07.2020
A+
A-

Mercedes-Benz’in kompakt SUV sınıfındaki birincil modeli olan GLA, adamakıllı yenilenen ikinci jenerasyonu ile Temmuz ayından itibaren Türkiye’de satışa sunuldu. 163 beygirlik turbo benzinli motor ve 7G-DCT otomatik şanzımanın standart olarak sunulduğu Yeni Mercedes-Benz GLA 200, 412.500 TL’den başlayan Progressive teçhizat paketine ve 454.000 TL’den başlayan AMG ekipman paketine sahip.

Yeni GLA, altıncı model olarak Mercedes-Benz’in güncel kompakt sınıf model ailesini tamamlarken, bununla beraber markanın başarılı SUV mahsul gamının antre seviyesini oluşturuyor. Önceki tür ile kıyaslandığında daha kuvvetli bir kişilik sergileyen Yeni GLA, 1.611 milimetrelik yüksekliği ile önceki nesline oranla 10 cm daha fazlasını sunuyor.

Kabinde bizi Mercedes ailesinde son yıllarda görmeye alışık olduğumuz bir ekran tasarımı karşılıyor. 10.25 inçlik ekran, ayrıca gösterge panelini ayrıca de MBUX isimli data-ağırlama sisteminin ekranını içine alıyor. Tabii bu en üst teçhizat seçeneğinde mevcut. Başlangıç seviyesindeki ekranın büyüklüğü ise 7 inç.

Emniyet teknolojileri de otomobilin kozları arasında. Bunların başında takriben 60 km/s’ye değin faal olan Acele Şart Fren Sistemi’ni sayabiliriz. Mercedes, GLA ile birlikte opsiyon olarak Şoför Yardım Paketi sunuyor. Bu paketin içinde Adaptif Hız Sabitleme, Etkin Hız Sınır Asistanı ve Uyarı Sistemi, Kavşak ve Trafik İşaretleri Uyarı Sistemi, Şerit Peşine Düşüp Takip Sistemi, Kör Nokta Uyarı Asistanı gibi emniyet donanımları bulunuyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.