DOLAR 32,2020
EURO 35,0069
ALTIN 2.504,53
BIST 10.643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Az Bulutlu
İstanbul
22°C
Az Bulutlu
Paz 22°C
Pts 22°C
Sal 25°C
Çar 22°C

2020 Hyundai Palisade iddialı tasarımı ile tanıtıldı!

03.12.2018
A+
A-

Güney Koreli Hyundai, yeni SUV modelini Los Angeles Otomobil Fuarı‘nda görücüye çıkarttı. Son derece iddialı bir tasarıma sahip olan otomobil, iri cüssesi ve teknolojik özellikleriyle tüm gözleri üzerine topladı.

Alıştığımız uzak doğu otomobillerinden çok daha farklı gözüken Palisade için, bir Amerikan otomobili demekte mümkün. Zira otomobilde yer alan tasarım çizgilerinin ve büyük ön ızgaranın, Lincoln ve GMC gibi markalardan pek bir aşağı kalır yanı yok.

Oldukça geniş ve ferah bir iç hacme sahip olan otomobilin içerisi ise oldukça iddialı. Ülkemizde gördüğümüz tasarımlardan çok daha farklı gözüken Palisade, oldukça geniş bir orta konsola sahip. 10 inçlik bir navigasyon ve 12,3 inç dijital sürücü ekranı, kablosuz şarj ve yedi adet USB çıkışı ise otomobilin multimedya tarafını güçlendiren detaylar arasında.

Sekiz kişiye kadar oturma kapasitesi sunabilen Hyundai’nin yeni SUV modeli; ön bölge çarpışma önleyici, yaya algılama, kör nokta uyarı ve çarpışma önleme, şeritte tutma, arka çapraz trafik, akıllı çıkış, uzun far ve akıllı hız sabitleyici asistanı ise dikkat çeken özellikleri arasında.

Gelişmiş bir dört tekerlekten çekiş sistemine sahip olan otomobilde ayrıca normal, sport, smart ve kar modu yer alıyor. Bu sistemler sayesinde elektronik olarak tekerlere tork gücü ihtiyaca göre otomatik olarak dağıtılıyor.

291 beygirlik 3.8 litre V6 üniteye sahip olan Hyundai Palisade, 8 ileri tork konvertörlü otomatik bir şanzımanla geliyor. Güney Kore sınırları içerisinde üretilecek olan lüks SUV, önümüzdeki yaz Amerika sınırları içerisinde satışa sunulacak.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.