DOLAR 32,5981
EURO 34,6650
ALTIN 2.524,80
BIST 9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Az Bulutlu
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Cum 15°C
Cts 20°C
Paz 21°C
Pts 20°C

2019 Mercedes-AMG GT S Roadster iddialı geliyor!

14.05.2018
A+
A-

0’dan 100 kilometreye sadece 3.7 saniyede çıkması beklenilen Mercedes-AMG GT S Roadster, azami hız olarak ise 308 kilometreye çıkabilecek. Göz alıcı otomobil AMG 4.0 litre V8 biturbo motor, 515 beygir gücü ve 670 Nm tork değerlerine sahip.

7 ileri AMG SPEEDSHIFT DCT çift kavramalı şanzıman ile moror uyum içinde çalışıyor. Adaptif sönümleme sistemli AMG RIDE CONTROL spor süspansiyon ve elektronik kontrollü arka aks kilitleme diferansiyeli araçla standart geliyor. Model, AMG GT Roadster ve AMG GT C Roadster arasında konumlanıyor. Öte yandan araç, selefinden daha fazla beygir gücü ve tork ile ayrılırken süspansiyonu ile de öne çıkıyor. Araç, Yarış seçeneğinin de eklenmesiyle toplamda 5 farklı sürüş moduna sahip olduğunu da belirtelim.

 

Mercedes-AMG GT S Roadster ile M manuel şanzıman modun devam ettiriliyor. Böylece isteyenlere direksiyon yanlarındaki pedallar üzerinden keyifli bir sürüş sunuyor. 6 pistonlu ön sabit ve arka tek pistonlu sabit kaliperlere sahip güçlü kompozit frenler standart. Frenlerde AMG harflerine sahip kırmızı tasarım da unutulmamış. Seramik kompozit frenler ise opsiyonel.

Magnezyum, çelik ve alüminyum çerçeve ile destekli üç katmanlı kumaş otomobilin üstünü kapadığınızda güven veriyor. LED ön farlar da standartken, önde 19 inç arkada 20 inç tekerlekler kullanılıyor. Standart MB-Tex el yapımı deri ve DINAMICA mikrofiber koltuklar için kişiselleştirme yapmanız mümkün. AMG Silver Chrome paketi sunulan AMG GT S Roadster için birçok opsiyonel seçenek de sunuluyor.

Aston Martin DB11 AMR gücü serbest bırakıyor!

Aston Martin DB11 daha fazla güç ve karbon fiber ile bir üst seviyeye taşınmış durumda. Aston Martin DB11 AMR harika tasarımı ve artırılan performansı ile İngiliz markasının geleneğini sürdürüyor.

Otomobilin bu yıl sonlarında satışa sunulması ve fiyatın da çıkışa yakın zamanda duyurulması planlanıyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.