DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2.496,45
BIST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
19°C
Parçalı Bulutlu
Paz 20°C
Pts 22°C
Sal 24°C
Çar 22°C

2000 – 2500 TL arası en iyi akıllı telefon modelleri

01.11.2018
A+
A-

2000 – 2500 segmenti, son dönemde düşen ve değişen fiyatlar ile hareket kazanan bir fiyat aralığı oldu. Bizler de, yenilenen fiyat ve model aralıklarında seçebileceğiniz telefon modellerini sizler için derledik!

Dilerseniz şimdi sizi 2000 – 3000 TL arası en iyi akıllı telefon modelleri liste videomuz ile baş başa bırakalım. İyi seyirler

Yazının devamında ürünlerin listesini, inceleme videolarına yönlendirmeyi ve açıklamaları okumaya devam edebilirsiniz.

 

Nokia 8

2000 TL bandına yaklaşan fiyatı ile birlikte, Nokia 8 modeli yeniden ilgi odağı olmayı başaran telefonlardan biri oldu. Snapdragon 835 işlemcili bu amiral gemisi modeli, yüksek performans ve fiyat avantajı sayesinde listemizde yer almayı başaran bir model oldu.

Nokia 8 hala alınır mı? Video

Nokia 8, sahip olduğu özellikler ile birlikte piyasadaki güçlü modeller arasında yer alıyor. Okurlarımızdan sıkça gelen bir soru ise “Nokia 8 hala alınır mı?” oldu. Sizler için bu sorunun yanıtını arıyoruz!

General Mobile GM 9 Pro

General Mobile’ın en yeni akıllı telefonu GM 9 Pro, kısa bir süre önce ciddi bir fiyat indirimi aldı ve 2000 – 2500 TL listemize giriş yaptı. Enflasyonla Mücadele Programı kapsamında fiyat indirimi alan bu model, listemizin en güncel telefon modellerinden biri olma özelliğini de taşıyor.

General Mobile GM 9 Pro inceleme

General Mobile’ın orta üst segment Android One modeli GM 9 Pro inceleme videosuyla karşınızdayız. General Mobile GM 9 Pro inceleme ile tüm detaylarına yakından bakıyoruz.

Casper VIA A3

Casper’ın VIA A3 ve VIA A3 Plus modelleri hem tasarım hem de deneyim noktasında oldukça iyi işler çıkarttı. Serinin küçük kardeşi VIA A3, 2300 TL bandına düşen fiyatı ile birlikte, videomuzda yer alan ve tercih edilebilecek başarılı modeller arasına girdi.

Casper VIA A3 Plus inceleme!

Casper VIA A3 Plus’ın inceleme videosu ile karşınızdayız. Bir süredir kullandığımız telefonu, merak edilen yönleriyle, sizler için inceledik. Casper VIA A3 Plus inceleme videomuz yayında!

Asus Zenfone Max Pro

Sizler için öncelik uzun pil ömrü ise, satın alabileceğiniz en dikkat çekici modellerin başında Asus Zenfone Max Pro geliyor demektir. 5000 mAh kapasiteli bataryası ile çok uzun bir pil ömrü sunan Zenfone Max Pro, önemli bir indirim almış durumda.

Asus Zenfone Max Pro inceleme

2018 yılının en iyi pil ömrü sunan modellerinden biri Asus Zenfone Max Pro’yu yorumladık. Asus Zenfone Max Pro inceleme videosu ile karşınızdayız!

Samsung Galaxy A6 Plus

Samsung’un orta segmentteki yeni telefon modellerinden biri olan Galaxy A6 Plus, modern tasarımı ve özellikle de 24 Megapiksel çözünürlük sunan ön kamerası ile son derece dikkat çeken bir model. Snapdragon 450 işlemcili bu telefon, çift arka kamerası sayesinde de portre fotoğraflar konusunda oldukça iddialı.

Samsung Galaxy A6 Plus inceleme

Samsung’un orta üst segmentteki Galaxy A ailesinin yeni üyesi Galaxy A6 Plus inceleme videosuyla karşınızdayız. 24 Megapiksel ön kamerası ve f/1.7 diyafram değerine sahip 16 Megapiksel çözünürlüğündeki çift arka kameralı Galaxy A6 Plus, bakalım bizlere neler sunuyor?

Huawei P20 Lite

Huawei’nin 2018 yılındaki orta segment modellerinden biri olan P20 Lite, son dönemde 2500 TL altına düşen fiyatı ile yeniden ilgi odağı olmayı başaran telefon modellerinden biri oldu. Çentikli ekran tasarımı, Kirin 659 işlemcisi ve şık tasarımı ile dikkat çeken bu modelin inceleme videosunu da sizlerle paylaşıyoruz.

Huawei P20 Lite inceleme

2018 yılının en çok merak edilen telefonlarından biri olan Huawei P20 Lite modelini inceledik! Huawei P20 Lite inceleme videomuz ile telefon hakkında merak edilen detayları sizler için yorumluyoruz.

Xiaomi Mi A2

Xiaomi’nin ülkemizde resmi garantili ile satılan telefonlarından biri olan Mi A2, 2300 TL bandında güncellenen fiyatı sayesinde videomuzda yer alan bir diğer model oldu. Snapdragon 660 işlemcili bu model, fiyat ve performans dengesi yüksek olan telefonların arasında yer alıyor.

Xiaomi Mi A2 ön inceleme – Xiaomi resmen Türkiye’de!

Xiaomi Mi A2 ön inceleme videosu ile karşınızdayız. Xiaomi’nin Temmuz ayında duyurmuş olduğu orta segmentin iddialı telefonu Mi A2 elimizde!

Xiaomi Redmi Note 5 Pro

Akıllı telefon kullanıcılarının ilgisini çeken bir diğer telefon modeli ise, Xiaomi’nin Redmi Note 5 Pro modeli oldu. 2500 TL altında yer alan fiyatı ile dikkat çeken bu model, Snapdragon 636 işlemcisine, 5.99 inç boyutlu FullHD+ ekran çözünürlüğüne, 12 Megapiksel ve 5 Megapiksel çift arka kameraya sahip. Ön tarafta ise 20 Megapiksel çözünürlük sunan selfie kamerası mevcut.

Huawei Mate 10 Lite

Listemizde yer alan son telefon ise, Mate 10 Lite oldu. 2000 TL’ye yaklaşan yeni fiyatı, Kirin 659 işlemcisi ve toplamda 4 kamera sunan donanımı sayesinde ilgi çeken bu telefon, takipçilerimizin de en çok merak ettiği modellerden biri. Detaylı inceleme videomuzu sizlerle paylaşıyoruz.

Huawei Mate 10 Lite inceleme

Huawei Mate 10 Lite inceleme videomuzda; önde arkada iki kamerası, ekran kasa oranı yüksek ekranı ve diğer özellikleriyle dikkat çeken modelin detaylarına yakından bakıyoruz.

2000 – 2500 TL arası en iyi akıllı telefonlar listemiz ile bu fiyat aralığında satın alınabilecek öne çıkan modelleri sizler için derlemiş olduk. İlerleyen günlerde, diğer fiyat aralıkları için de güncellenmiş listeler ile karşınızda olacağız!

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.