DOLAR 32,5967
EURO 34,8230
ALTIN 2.410,99
BIST 9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 24°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
24°C
Hafif Yağmurlu
Çar 22°C
Per 20°C
Cum 19°C
Cts 17°C

1994 Chevrolet Corvette ULTRADYNAMIC büyülüyor!

05.05.2018
A+
A-

Video kasetlerin siyah beyazlarını, sprey boyaları ve renk bloklarını otomobil üzerinde bir araya getiren Pantone, 6 Mayıs ile 6 Temmuz tarihleri arasında Los Angeles şehrinde gerçekleştirilecek olan Beyond The Streets 2018 sergisi öncesinde şaheserinin fotoğraflarını paylaştı.

Özelleştirilmiş Corvette üzerinde 5 resim bulunuyor. Her bir resmin sürekli genişleyen renk ve hareket dünyasından bir başka sahneyi temsil ettiği ifade ediliyor. Sanatçı Chevrolet Corvette üzerine uyguladığı muhteşem tasarım sonrasında kendisini ULTRADYNAMIC olarak adlandırmış. ULTRADYNAMIC aynı zamanda yıl boyunca ortaya çıkacak sanat otomobilleri koleksiyonunun da bir parçası.

Koleksiyon yakın zamanda Dünya çapında bir tura da çıkacak. Bu tur içerisinde ülkemizde yer alır mı şu an için bilmiyoruz. Koleksiyonun tanıtılan tek parçası ise Felipe Pantone tarafından hazırlanan Corvette. Koleksiyondan kim bilir başka ne harikalar çıkacak şimdiden oldukça merak ediyoruz. 3,716 metrekarelik iç ve dış alana yayılacak olan sanat koleksiyonu sergisi oldukça ses getireceğe benziyor. Sizce?

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.