DOLAR 32,3374
EURO 34,8108
ALTIN 2.390,60
BIST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Açık
İstanbul
19°C
Açık
Pts 21°C
Sal 24°C
Çar 19°C
Per 17°C

100 TL bütçe ile Amazon’dan neler alınabilir?

19.10.2018
A+
A-

100 TL bütçeyi aşmadan, Amazon’dan alınabilecek binlerce ürün var. Sizler için dikkat çeken ve ilginizi çekebileceğini düşündüğümüz bazı ürünlere bu yazımızda yer verdik. Dilerseniz, hangi ürünlere yer verdiğimize bakalım.

Sizler için seçtiğimiz ürünlerin başında, en popüler akıllı bileklik modellerinden biri olan Xiaomi Mi Band 2 var. Spor yapıyorsanız, spor ve aktivite takibi yapmak istiyorsanız, Mi Band 2 çok yerinde bir tercih olacak.

Farklı renklerdeki kordonları da, bu akıllı bilekliği zevkiniz ile birebir uyum içine sokacak bir detay. Uyku kaliteniz, gün içinde yaktığını kalori, koştuğunuz mesafe ve yaptığınız tüm aktiviteler önemliyse, 100 TL’nin altındaki fiyatı ile Mi Band 2’yi almamanız için hiç bir sebep yok!

Xiaomi Mi Band 2 akıllı bileklik modelini satın almak için tıklayın!

Spigen Essential F302W Kablosuz Qi Şarj Cihazı

Akıllı telefonlarınızı şarj etmek ve bunu kablo karmaşasından uzak bir şekilde yapmak istiyor musunuz? Cevabınız evet ise, sizler için çok şık ve pratik bir önerimiz var. Kullandığınız telefon, kablosuz şarj desteğine sahip ise, yapmanız gereken şey dünyanın en basit işlemi olacak.

Spigen’in sadece 4 mm kalınlık ile gelen kablosuz şarj cihazını, çok uygun bir fiyata satın alabilirsiniz. Eğer böyle bir şarj cihazına ihtiyacınız var ise aşağıdaki linke tıklamanız yeterli olacak!

Spigen F302W kablosuz şarj cihazı

Philips Hue Akıllı Led Şerit

Philips’in Hue ampulleri hepimizin çok beğendiği aydınlatma aksesuarları arasında yer alıyor. Özellikle de, çalışma veya hobi odalarında, rengarenk ve kontrol edilebilir aydınlatma sistemleri büyük ilgi görüyor.

Philips’in akıllı telefon ile kontrol edilebilen LED şeritler ile harika bir başlangıç yapabilirsiniz. 1 metrelik bu şerit ile keyifli bir deneyime ilk adımı atıp, odanızın tüm ambiyansını kontrol edebileceksiniz.

Philips Hue Akıllı LED şeridi satın almak için tıklayın

WiFi çekmiyor derdine son vermek ister misiniz!

Evinizdeki WiFi ağınızda sorun mu var? Modem veya router mesafesinden uzakta kalan odalara sinyal gelmiyor mu? O zaman bir menzil artırıcı almanın vakti geldi de çattı demektir! Sizler için bu tip bir ihtiyaç için etkili bir tavsiyemiz olacak!

Xiaomi Wifi Pro sinyal güçlendirici kullanarak, evinizde veya iş yerinizde WiFi sinyallerin zayıf ulaştığı veya hiç ulaşmadığı yerlere, kayıpsız bir şekilde WiFi sinyallerini gönderebilirsiniz. 2.4 GHz ağlarını destekleyen bu cihaz ile 300 Mbps hızlara kadar ulaşabiliyor.

Buraya tıklayarak WiFi sinyal sorunlarına kesin çözüm bulabilirsiniz

Anker SoundCore Nano bluetooth hoparlör

Kablosuz kulaklıklar kadar kullanılan bir başka cihaz varsa, o da kablosuz hoparlörlerdir. Tatilde, denizde, havuz başında, evinizin balkonunda veya bir kampta, en çok arayacağınız şeylerin başında, geçirdiğiniz zamanı daha eğlenceli hale getirecek olan kablosuz hoparlörler geliyor.

100 TL’nin altında fiyatı ile öne çıkan küçük canavarı, bluetooth destekli tüm cihazlarınız da kullanabilirsiniz. Bağlantı kurduktan sonra da işin keyfini çıkartmak, yapacağınız en eğlenceli şey olacak.

Anker Soundcore Nano satın almak için tıklayın

Ülkemizde hizmet vermeye başlayan Amazon’dan 100 TL bütçe ile satın alabileceğiniz ve birbirinden faydalı aksesuarları sizler için derledik!

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.